Szukam przedszkola dla mojego synka. Nie wiem czy wybrać przedszkole prywatne czy państwowe? Gdzie mu będzie lepiej?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
potrzebna rada
Collapse
X
-
Basia101Tagi: Żaden
-
-
Hmm.... to zależy czego oczekujesz. Jesli chcesz aby grupa była liczna i bardziej nastawiona na zabawę jak i mniejsze koszta miesięczne to zdecydowanie przedszkole państwowe, jednak dostanie się do takiego przedszkola wiąże się "trudniejszą rekrutacją" a co za tym idzie większymi nerwamiZaś przedszkole prywatne... no cóż wiadomo,że droższe.
za to mniej liczne grupy i można sobie wybrać na co szczeglnie grupa ma być ukierunkowana (językowa, sportowa, plastyczna).
Także decyzja dość trudna, powodzenia
Skomentuj
-
Napisane przez Basia101 Pokaż wiadomośćSzukam przedszkola dla mojego synka. Nie wiem czy wybrać przedszkole prywatne czy państwowe? Gdzie mu będzie lepiej?
Skomentuj
-
-
Basia101
Jeszcze nic nie wymyśliłam...zawsze coś przeszkadza tzn. czegoś brakuje jednemu a w drugim to jest i tak w koło....
Skomentuj
-
-
Basiu nie mozna tez tak chronic tych naszych malenstw wprywatnym kultura itp a pojdzie do szkoly i go zdepcza musisz go uczyc zeby nie dal soba pomiatac ale tez zeby nie byl złosliwy i nie pomiatal innymi.ja wiem jak to jest cale zycie niesmiala i wszyscy mnie zawsze deptalimusimy uczyc nasze dzieci przetrwania w tym chamskim swiecie nawet sobie nie wyobrazacie jakie tera przedszkolaki potrafia byc zlosliwe opryskliwei wulgarne koszmar to wola o pomste do nieba
Wikunia 04.08.2008r
Skomentuj
-
-
No dokladnie - mysla ze szkola dzieci wychowa.A dzieciaki z prywatnego sektora czesto uwazaja sie za lepsze.
Mysle ze nie zaleznie od tego czy prywatne czy panstwowe - wazna kadra. Zdarzaja sie super przemile Panie w panstwowym i "heksy" z prywatnego. Zdarza sie i odwrotnie.
Niestety ciezko bedzie Ci znalezc miejsce dogodne w 100 %. Spisz sobie na kartce wymagane przez Ciebie cechy przedszkola, reszta cech moze okazac sie nie taka zla
Skomentuj
-
Przedszkole
Poszukiwałam dobrego przedszkola w swojej okolicy w internecie trafiłam na pomocny katalog, http://przedszkole.katalog.com.pl , znalazłam tam przedszkole, które mi odpowiada.
Skomentuj
-
-
Odp: Przedszkole
A jakie konkretnie? Ja właśnie szukam przedszkola dla córki. Myślałam o http://www.babyenglish.edu.pl/page/maluchy To przedszkole polsko-angielskie. Mała miałaby na pewno lepszy start jeśli chodzi o angielski. Dla mnie to bardzo istotne bo widzę chociażby po swojej pracy, że ten jezyk to przyszłość.
Skomentuj
Skomentuj