Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Darmowe próbki dla dzieci i nie tylko
Collapse
X
-
-
polecam za próbkami rozejrzeć się na grupach na fb- są do tego specjalne w zależności od tematu czego mają dotyczyćja widziałam np na stronie eenymeeny że mają próbki do kupienia wraz z rabatem o wartości próbek na kolejne zamówienie. czyli jak się coś spodoba i się zamówi potem, to tak jakby próbki ma się za darmo a to aż 30 ml
Leave a comment:
-
Odp: Darmowe próbki dla dzieci i nie tylko
Może ktoś skorzysta strona z gazetkami
Leave a comment:
-
-
Mam nadzieję, że komuś się przyda
Aktualne na rok 2017 promocje dla niemowląt oraz darmowe probki znajdziecie na stronie
Miłego!
Leave a comment:
-
Uważam, że akcje testerskie dla rodziców są bardzo dobre. Dzięki niej mogą poznać wiele produktów i pomóc podjąć decyzję o zakupie
Leave a comment:
-
-
Najwięcej próbek dostałam w szkole rodzenia, w szpitalu i w sklepie, gdzie kupowaliśmy dość dużą wyprawkę. W internecie czasami są takie akcje do przetestowania kosmetyki, czy np gerber, warto.
Leave a comment:
-
bardzo fajne stronki, przydadzą się potem na spokojnie popatrze sobie. fajnie gdy jest możliwość przetestowania przed zakupem i zdecydowania czy kupić
Leave a comment:
-
-
Ja najwięcej próbek i darmowych gadżetów dla dzieci mam z różnych eventów i warsztatów dla mam. Ze ston internetowych to tylko próbki Bobovity, Bebiko i Hippa.
Leave a comment:
-
stron jest mnóstwo w internecie wystarczy wpisać w google a pojawi się dużo tam można szukać, z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie atrakcyjnego. Ja przeglądałam i sporo otrzymałam w ten sposób szukałam ciekawych produktów
Leave a comment:
-
-
Odp: Darmowe próbki i gadżety
Z tymi danymi to racja i nie dziwię się,że to może odstraszać każdego kto chce się zarejestrować,więc warto zachować ostrożność. Poza tym darmowe próbki można często zamawiać z katalogów danej firmy,no jeżeli chodzi o kosmetyki,gdzie wymagany jest tylko adres.
Leave a comment:
-
Odp: Darmowe próbki i gadżety
Ja tak samo czasem mam Na starych stronach co bywałam to i nie bałam się podawać ale na nowych czasem jest strach ale ale jeśli ktoś nie ma mojego dowodu to i po co komuś i mój adres
Leave a comment:
Leave a comment: