Jakoś nie mam chęci na pichcenie i wybieram się do najlepszej w Warszawie Restauracji Akademia Już od jakiegoś czasu “chodzi za mną” tarta z koziego sera, szpinaku i konfitury cebulowej. Przepadam za tym wegetariańskim daniem i polecam Wam też inne, bo oferta lokalu jest przebogata. Zachęcam do skosztowania ich kulinarnych rarytasów i przekonania się o wyjątkowym klimacie tego szczególnego miejsca.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Co dziś robicie na obiadek?
Collapse
X
-
Odp: Co dziś robicie na obiadek?
Jakoś nie mam chęci na pichcenie i wybieram się do najlepszej w Warszawie Restauracji Akademia Już od jakiegoś czasu “chodzi za mną” tarta z koziego sera, szpinaku i konfitury cebulowej. Przepadam za tym wegetariańskim daniem i polecam Wam też inne, bo oferta lokalu jest przebogata. Zachęcam do skosztowania ich kulinarnych rarytasów i przekonania się o wyjątkowym klimacie tego szczególnego miejsca.
-
-
Odp: Co dziś robicie na obiadek?
Mnie brakuje już pomysłów na obiady, mój syn jest niejadkiem, lubi tylko kilka potraw, które nam z mężem zdecydowanie już się przejadły. Siostra podsunęła mi pomysł gotowych dań xxxx. Przeczytałam, że są naprawdę dobre jakościowo, przygotowywane z zastosowaniem najnowszych technologii żywieniowych dzięki czemu długo zachowują świeżość i właściwości. Jeśli tak jak ja nie masz już pomysłów na obiady lub nie chce Ci się ich przyrządzać, polecam skorzystać z takiego rozwiązania
Skomentuj
-
-
-
Odp: Co dziś robicie na obiadek?
U mnie dziś pewnie będzie jakiś kurczak z warzywami. Może dodam przyprawę curry i śmietankę kokosową, żeby podkręcić smak całego dania Niby nic skomplikowanego, a obiad wychodzi pyszny. Tylko warto zwracać uwagę na jakość produktów, żeby np. były wolne od gmo (warto dowiedzieć się więcej na ten temat: xxx, żeby unikać tego, co może nie być dla nas najlepsze. Zwłaszcza jeśli są produkty, które jemy codziennie i które często podajemy naszym dzieciom.
Skomentuj
-
-
Odp: Co dziś robicie na obiadek?
U mnie dzisiaj klasycznie - schabowy, a jutro gołąbki, ale nie w sosie pomidorowym.Mój blog kulinarny - piszę o historii jedzenia, zwyczajach żywieniowych w różnych krajach i profesjonalnych technikach kuchennych.
Skomentuj
-
Skomentuj