Płacz niemowlęcia po kąpieli
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Płacz niemowlęcia po kąpieli
Collapse
X
-
-
-
-
moja starsza córka tez płakała w czsie kąpieli i dobrą godzine po. także zmienialiśmy jej kosmetyki temperature wody w łazience i nic to nie pomagało. dopiero jak skończy ła 5 miesięcy i siedziała płacze ustały
trudno mi więc cos poradzić, czasem tak bywa - chyba i już. miejmy nadzieje tylko, że szybko z tego wyrośniei pokocha wodę
a ubierać to chyba żadne dziecko sie nie lubi, jeszcze o takim nie słyszałam
Skomentuj
-
-
zanim zorientowałam się, że dziecku może być zimno też płakał
najbardziej w momencie wyciągania z wody, opracowaliśmy patent, by droga do ręcznika była jak najkrótsza, ręcznik nawet ogrzewaliśmy chwilkę na kaloryferze, skutkowało.
No i trzeba mówić do dziecka co się w danej chwili myje, robi
dziś kąpiel to niebywała frajda dla synka
Twoje maleństwo też ją polubi
Skomentuj
-
-
Napisane przez natusia89 Pokaż wiadomośćbłagam pomózcie! mój 3-miesieczny patryczek codziennie po kąpieli strasznie płacze i nie może usnąć nie wiem dlaczego. raczej to nie kolka bo przy kolce wystepuja inne objawy.mleczke tez nie chce a zasypia dopiero jak zmeczy sie płaczemJa tak mialam na samym poczatku tzn ja mały mial z jakies 2 miesiace. Za duzo spal w dzien po kapieli dostawal jakiegos ataku placzu, nic nie pomagalo jak sie zmieczyl to dopiero zasypial. Nauczylismy sie : wymyczymy go w dzien tzn spi moze dwa raz w ciagu dnia po godzinie, wyszaleje sie w dzien a w nocy juz spi jak aniolek a ma 4 miesiace
Od moment jak kupiłam malemu ta gabke do kapania na ktorej lezy, nie widac ani jednej łezkikapanie, wycieranie, po kapaniu zostaje otulony
a potem butla i zasypia na raczkach.
Bartuś 26.06.08
Już potrafię raczkować i mam 8 ząbków
Skomentuj
-
mój Przemek dzisiaj skończył 4 miesiące i też mam ten sam problem, jak jest w wodzie to jest oki., ma ciepłą wodę, gąbkę na której leży, pluska się w wodzie, czasem nawet w wodzie zrobi mi kupkęa jak tylko go wyciągnę to zaczyna się marudzenie, które w raz z ubieraniem się zmienia się w drakę, on też nie lubi się ubierać, podejrzewam, że chodzi o to, że jak się rodził to miał szyjkę owiniętą pępowiną i może dlatego zaczyna płakać jak mu zakładam body czy koszulkę przez główkę.
Przemek 22.10.2008, godzina 00:50
http://mamaczytata.pl/pokaz/6739/do_mamusi_czy_do_tatusia
Skomentuj
Skomentuj