Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Szkraby z maja i czerwca 2011 :)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• aniolec3ek
    replied
    Odp: Szkraby z maja i czerwca 2011

Są tu jakieś mamusie?
    Szkoda że ten wątek padł... na innych codziennie ktoś pisze, a tutaj takie pustki, szkoda, bo fajnie tak popisać co słychać itd

Leave a comment:

•    

• aniolec3ek
    replied

Witam, jestem tutaj nowa
    Moja córeczka Victoria jest z maja 2011 Pozdrawiam wszystkie mamusie ))

Leave a comment:

• ulcia04
    replied

Cześć dziewczyny.

Mam do was prośbę, a mianowicie o rozesłanie takiej informacji do swoich znajomych jeśli możecie.
    http://www.corinfantis.pl/index.php?text=458
    Karolek to synek mojej koleżanki, urodził się prawie cztery miesiące temu z poważną wadą serca. Potrzebna jest dość droga operacja w Monachium a jego rodziny nie stać na pokrycie całych kosztów Operacja jest zaplanowana na październik, więc już niedużo czasu zostało na pozbieranie całej sumy a jest to 27 700 Euro... Także sporo kasy. Liczy się każda złotówka. Pozdrawiam

Leave a comment:

• luna_1979
    replied

Hej

Dziękujemy za miłe słowa i również pozdrawiamy

Leave a comment:

• maciejekp
    replied

Cześć.

Ale super dzieciaczki, Natanielek wprost uroczy a jaki miał piękny tort !!!

Pozdrowionka

Leave a comment:

• luna_1979
    replied

I jeszcze trochę .
    Attached Files

Leave a comment:

• luna_1979
    replied

Hej

My już po szczepieniu, Natanielek zniósł je bardzo dzielnie, były trzy kłucia, a On troszkę rozpłakał się dopiero po trzecim kłuciu.

Teraz czekamy do 5 lipca na urlop i wakacje .

Wstawiam parę foteczek z urodzin .
    Attached Files

Leave a comment:

•    

• luna_1979
    replied

Witam

Jej, ale Maciuś już duży chłopiec , a jakie włoski ma długie, a z tą spineczką to jak dziewczynka hehe. Mój Natuś nie ma takiej bujnej czuprynki .

Pozdrawiamy

Leave a comment:

• maciejekp
    replied

Cześć Dziewczyny.

Może uda sie wkleić jakąś fotkę
    Attached Files

Leave a comment:

• luna_1979
    replied

Hej

Dziękujemy za życzenia .
    Maciuś to duży chłopiec. Załącz jakieś zdjęcia, bo z tego co pamiętam to taki śliczny czarnulek z niego był .
    Ja jestem na etapie rozmyślania o odstawieniu małego od piersi, jak na razie to tylko nad tym się zastanawiam. Mam tyle obaw, z jednej strony chciałabym, tym bardziej teraz przed urlopem, a z drugiej szkoda mi Go bo straszny cycolek z Niego... Chyba zacznę od tego, że w ciągu dnia ograniczę mu cycusia, a później zobaczymy.

Za niecałe dwa tygodnie idziemy na szczepienia, tzn. miał być już szczepiony w zeszły czwartek ale zadzwoniłam i przełożyłam ponieważ coś mi niewyraźnie wyglądał, no i czwarta piątka mu wychodzi, więc nie chciałam dodatkowo osłabiać Go tym szczepieniem.

Pozdrawiamy

Leave a comment:

•    

• maciejekp
    replied

STO LAT, duuuuuuuuuuużo zabawek i niczym nie skrępowanej radości dla Natanielka od Maciusia i mamy

Maciejek urodzinki ma jeszce przed sobą, a zapomniałam dodać, że bylismy na wizycie okresowej u lekarza i mój Synek waży 11.300 kg i mierzy 80 cm

Pozdrowionka

Leave a comment:

• luna_1979
    replied

Hej

Fajnie Asiu, że się odezwałaś, ja to już nawet od jakiegoś czasu przestałam tutaj zaglądać, a dziś patrzę a tu niespodzianka w postaci Twojego posta .

Natanielek parę dni temu skończył roczek, imprezka urodzinowa była udana, nawet spróbował swojego torcika .
    Było kilkoro dzieci, tzn. jeszcze jeden roczny chłopiec, synek znajomych, dwuletni synek mojego brata, mój starszy no i oczywiście gwiazdka imprezki czyli Nataniele . Mówię Wam było szaleństwo na maksa hehe.

Natanielek, tak jak kiedyś pisałam, chodzi już od dawna, teraz to wszędzie wejdzie, na kanapę, krzesła, nawet na suszarkę z praniem chciałby się wdrapać hehe. Ma 11 ząbków. Ogólnie wszędzie Go pełno... A najbardziej lubi wariować z Gabrysiem, czasem to jestem już taka zmęczona, bo jak zaczną wygłupy to ja muszę cały czas pilnować żeby starszy nie zrobił niechcący krzywdy młodszemu...

Później zamieszczę jakieś zdjęcia.

Pozdrawiam .

Leave a comment:

• maciejekp
    replied

Cos mam problem z załączaniem zdjęć

Leave a comment:

• maciejekp
    replied

Cześc Dziewczyny. Co tam u Was słychać? U nas właściwie po staremu ... ja szykuję się do powrotu do pracy Maciejek ma juz 5 ząbków i "myje" je sam szczoteczką, przy meblach chodzi juz sam, a tak to tylko za rączkę, ale za to tak zasuwa w weekend majowy byliśmy w Bałtowie - fajna zabawa dla calej rodzinki ... fotka poniżej

Pozdrowionka

Leave a comment:

• luna_1979
    replied

Hej

Czy Wy już tu w ogóle nie zaglądacie???

Leave a comment:

Working...
X