Witam wszystkich w moim wątku Czy są jakieś mamusie, które mają termin na luty Zapraszam serdecznie do odwiedzania wątku, pisania czas od czasu o wszystkich ciążowych dolegliwościach, radościach i wątpliwościach Zapraszam
Witam dziewczyny! Wiem,że to klub Mam z Brzuszkami ale co tam. Mój brzuszek już pękł w lutym dokładnie 19. Fajnie być w ciąży czuć maleństwo pod sercem, lecz jeszcze wspanialej trzymać je na ręce. Zobaczycie!. życzę POWODZENIA! Anita
Myślę, że pasowałoby napisać coś więcej o sobie Mam na imię Wioleta, mam 26 lat Jest to moja pierwsza ciąża. Na szczęście większość ciążowych dolegliwości przeszła, pozostała mi tylko wrażliwość na zapachy... i mam wilczy apetyt. Jem witaminki Femibion Natal 2, a następną wizytę u lekarza mam 6 października
A jak jest u Was z ciążowymi dolegliwościami? Jak się czujecie w ciąży?
Ja mam 34 lata i będzie to moje 3 dziecko jak widać z suwaczków,płci
jeszcze nieznam może dowiem się 7 października mam wtedy USG połowkowe mam jednak przeczucie że to synek.Co do samopoczucia to powiem szczerze że zupełnie inaczej przechodzi się ciążę mając 20 i 30 lat.W pierwszej czułam się bardzo dobrze mogłam biegać do końca a teraz masakra jakaś jestem ciągle zmęczona i osłabiona co do apetytu to na początku miałam bardzo duży bo jak byłam głodna to miałam mdłości które mijały po jedzeniu a teraz mam odwrotnie he he od początku przytyłam już 4 kg i nic nie schudłam mam nadzieję że nie pobiję rekordu z poprzedniej ciąży 25 kg
anna31 tak patrzę na Twój suwaczek i właśnie zauważyłam, że Twoje dzieciątko jest starsze tylko o 3 dni od mojego
Ja miałam usg 1 września i nic się nie dowiedziałam, tylko tyle, że z maleństwem wszystko ok i tak się zastanawiam czy nie wybrać się na usg 4D......
Czy któraś z Was była może na tym usg? Bo tak się zastanawiam czy warto ...
Życzę wszystkim miłego dnia, zostawiam buziaki piątkowe
Aniu nie przesadzaj z tym wiekiem hehe, ja jestem6 lat młodsza od ciebie a też jestem ciągle osłabiona, senna no i głodna. Twój rekord to nic ja prawie dobiłam do 30 kg ale na szczęście wszystko zrzuciłam bez żadnego problemu! Także jem dalej i się nie przejmuję!
Hej babeczki!! Ja swojego "luciaka" trzymam właśnie na rękach, moja mała niespodzianka urodzinowa... Termin miałam na 11 luty, a córa postanowiła zrobić mamie prezent i wyszła dzień wcześniej Jeśli mogę to chętnie do was pozaglądam... bo to miłe wspomnienia są pozdrawiam
wiolamyszka zapraszamy
ja również przez pierwsze 3,5 miesiąca kiepsko znosilam ciążę ale teraz już czuję się super!!!!!!!!!
a jak tam kochane od dawna czujecie ruchy dzieciątka??? Ja pierwszy raz poczułam coś około 19 tygodnia ciąży a ostatnio maleństwo kopie jak szalone, mąż się śmieje, że będziemy mieć piłkarza
Skomentuj