Ja wczoraj robiłam tak samo jak gotowałam marchewkę to pod koniec gotowania dodałam jabłuszko i w ogóle jak łączymy jakieś inne składniki to zawsze trzeba dodawać te miękkie, które się krótko gotują na koniec, wtedy się nie rozgotują i nie rozlecą.
Ola-ska wydaje mi się, że z tym masz rację, że słoiczki mogą być bardziej zdrowe bo na bazarku to najlepiej żeby były ładniutkie i duże a że pełno w nich nawozów i oprysków to już nikt nie powie.
Ale jest na to sposób albo znaleźć zaufaną osobę najlepiej jakąś babcie, która sama je uprawia w swoim małym warzywniku, fakt mają i robaczka do wykrojenie i nie są jakieś bardzo duże, piękne i błyszczące jak na zdjęciach ale są na pewno zdrowe, bo w te nawożone warzywka to nawet robaki nie chcą wchodzić, wiem coś o tym.
A wiadomo najlepiej mieć własnoręcznie wyhodowane i wtedy na 100% wiemy co nasze maleństwo zajada, no ale wiadomo nie każdy ma do tego warunki.
Ola-ska wydaje mi się, że z tym masz rację, że słoiczki mogą być bardziej zdrowe bo na bazarku to najlepiej żeby były ładniutkie i duże a że pełno w nich nawozów i oprysków to już nikt nie powie.
Ale jest na to sposób albo znaleźć zaufaną osobę najlepiej jakąś babcie, która sama je uprawia w swoim małym warzywniku, fakt mają i robaczka do wykrojenie i nie są jakieś bardzo duże, piękne i błyszczące jak na zdjęciach ale są na pewno zdrowe, bo w te nawożone warzywka to nawet robaki nie chcą wchodzić, wiem coś o tym.
A wiadomo najlepiej mieć własnoręcznie wyhodowane i wtedy na 100% wiemy co nasze maleństwo zajada, no ale wiadomo nie każdy ma do tego warunki.
Skomentuj