witam:-)Moj synek ma 20 miesięcy...od kiedy wyrznęły mu sie pierwsze cztery ząbki,to wszystko gryzie...Najczęściej ludzi...Potrafi isc i po drodze ugryzc mnie w tylek,albo przytula się i zaraz gryzie..Kamilek nie gryzie jak jest zly...wrecz przeciwnie...Jak sie mocno cieszy to z tej radosci az gryzie...raz mnie ugryzl to mialam rękę spuchniętą:-(Teraz synek ma 17 zębów...Wasze pociechy też tak mają,albo miały?Byłabym wdzieczna,gdyby ktoś się wypowiedzialna ten temat:-)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Mały gryzoń
Collapse
X
-
-
Witam.Mój synek jak był w tym wieku to też lubił gryśćUgryzł naszą sąsiadkę w...policzek, swoją babcię w tyłek a wujka w nos i to przez firankę wiszącą w drzwiach.Na szczęście było to przejściowe i nie dawaliśmy mu okazji do gryzienia, poprostu pilnowaliśmy się przed nim.Myślę że u Ciebie będzie tak samo.Natomiast córeczka (2lata) tego nie robi.
-
-
-
-
Napisane przez emes1986 Pokaż wiadomośćMartyna2006,a ile lat miał Twój Synek jak przestał gryżć?
Skomentuj
-
Napisane przez FamilyTree Pokaż wiadomośćMój synek nie gryzie (póki co) Myslicie, że to jeszcze przede mną ?
Skomentuj
-
Skomentuj