Jak Kacper był mały to zakładaliśmy body a teraz zwykła pidżama
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
piżamka
Collapse
X
-
Basia101
-
-
Amelka w ciagu dnia jest ubrana w rajstopki , bluzeczkę bądź body.
Po kąpieli zawsze czyste śpiochy oraz body.
Czasami cały dzień jest w śpiochach w których spała.Jeżeli ich nie ubrudziła nie ma potrzeby aby je zmieniać.Ale jak już wychodzimy jest przebierana.
Maluszek w śpiochach wygląda słodkoAmelia 12.03.08
Skomentuj
-
nie pamietam dokladnie ile mial tygodni moj synio, ale pierwsza pizamka byla na rozmiar 62, wiec ok 1,5 miesieca mysle; w wiekszosci sa to pizamki spodnie + bluzka, ale ostatnio kupilam mu wieeelkiego pajaca do spania i rzeczywiscie dzieci wygladaja w nich slodko;
a wiec Vini spi w bodach + pizamka + obowiazkowo juz od pierwszego dnia zycia spiworek (dla nas jest to super sprawa) w zaleznosci od pory roku rozna grubosc;
kiedy idzie spac w poludnie zmieniam mu tylko spodenki na te od pizamki no chybaze bluzka jest z wysokim zamkiem czy inna duperelka wtedy tez dajemy gore.Vincent Kornel 02.10.2007 3830 g i 50 krotki
Maik Luis - 03.05.2009 4045 g i 52 dlugi
Skomentuj
-
-
Napisane przez colleen Pokaż wiadomość... dla mnie jest różnica między ciuchami "wyjściowymi" a do spania...
.
Nie sprecyzowałam swojej wypowiedzi, chodziło o ciuchy po domu.
Na wyjścia miałyśmy inne, a po domu inne.
Skomentuj
-
moją córcie codziennie ubieram body + rajstopy+bluzeczka+spodenki(domówki-jeśli jesteśmy w domu),na wyjścia tak samo tylko ładniejsze ubranka,(bez plam,nowe )i czasem spódniczka albo sukieneczka.a na noc ZAWSZE i tylko pajacyki(czasem pod pajacyk body)
Spiochy ubieralam do 2-mcą,Milena nie ma żadnych śpiochów,za to ma b.dużo rajstopek bo mam chopla na tym punkcie
Skomentuj
-
-
ja od skonczonych 6 miesiecy ubiueram Gabrysia w pidżame (tylko bez body),mam taka bluzka plus spodnie i takia jednoczesciowa z golymi stopkami , wazne zeby bylo luzne bo nie chce zeby byl gnieciony w nocy. pozatym wczesniej lubilismy bardzo pajacyki bo luzne takie wiec to raczej dzienne ubranko mu sie zmienilo.
a w dzien spi w tym w czym chodzi tylko ew zdejmuje mu skarpetki czy inne obcisle rzeczy. a
Skomentuj
-
Damiankowi jak był mniejszy to ja Majajula zakładałam na noc body i pajacyk przeznaczony do tego celu miałam 3 na zmianę na noc a latem tylko body.Teraz jak jest starszy to zakładam mu body i na to śpiworek o cienkie skarpetki ale i tak jeszcze go okrywamy kolderką cienka bo jest chłodno u nas w domu.
Myslę że juz mozesz jej zakladać piżamkę
na pewno będzie jej w niej wygodnie
Skomentuj
-
Skomentuj