ostatnio rozmawiałam z koleżanką - mamą 3-latka - na temat napojów, jakie piją nasze dzieciaczki. ona powiedziała, że średnio raz, dwa razy w tygodniu podaje swojemu synkowi słabą kawkę zbożową i mały ją bardzo lubi. ja swojemu dziecku do tej pory takiej kawy nie podawałam, ale może warto? a wasze dzieciaki piją kawę zbożową?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
czy podajecie dzieciom kawę zbożową?
Collapse
X
-
-
-
Odp: czy podajecie dzieciom kawę zbożową?
Napisane przez FamilyTree Pokaż wiadomośćPodaję kawę zbożową z mlekiem. Młody ją nawet lubi, jak ja piję kawę jemu robię również i wtedy jest dumny, że też ma "dorosły napój". 1-2 w tygodniu pije.Ja swego czasu dawno dawno temu piłam Inkę, ale dzisiaj specjalnie się rozejrzałam w tesco i widziałam jakąś kawę zbożową Anatol w torebeczkach do zaparzania. ktoś może próbował tej kawki?
Skomentuj
-
Napisane przez clementynka Pokaż wiadomośćno właśnie, może to jest sposób na małego niejadka, żeby mu powiedzieć, że taka kawka to "dorosły napój"Ja swego czasu dawno dawno temu piłam Inkę, ale dzisiaj specjalnie się rozejrzałam w tesco i widziałam jakąś kawę zbożową Anatol w torebeczkach do zaparzania. ktoś może próbował tej kawki?
Mniej zabawy a smak bardzo
dobry
Skomentuj
-
-
-
mój Szymek zasmakował juz prawdziwej rozpuszczalnej, tylko ja słaba robię , 3/4 kubka kawy z płaskiej łyżki a reszta mleko.
Szymek popróbował i wył że jeszcze chce.
Tylko patrzy by sie do kubka dorwać!
natomiast inki mu jeszcze nie dawałam , jakoś nie pomyslałam ąle kupie i zobacze czy da się namówić.
kakao nie znosi i nie tknie.Żyj tak by innym zrobiło się nudno gdy umrzesz!
Skomentuj
-
-
Napisane przez FamilyTree Pokaż wiadomośćja też aktualnie posiadam Anatola, dla Julka w sam raz, ale według mnie jest bardzo słabiutka. Raz zaparzyłam z dwóch torebek i też była "lura"
Ale ogólnie smak ma fajny
Skomentuj
Skomentuj