Odp: Dobranocki
U nas świnka Peppa jest jako nagroda, gdy mały sam zawoła i pójdzie do łazienki zrobić kupę. Wtedy ogląda w nagrodę jeden odcinek Peppy.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Dobranocki
Collapse
X
-
-
ogladamy zawsze wieczorem przed snem jedna bajketeraz stawiamy na Franklina, Świnke Pepe, Stazaka Sama, Listonosza Pata, omijamy Teletubisów szerokim łukiem
Leave a comment:
-
Zgadzam się, że TVP ABC ma fajne bajki, ale i tak szkoda mi, że na Jedynce nie ma już dobranocki... My wieczorem zamiast oglądania (bo oglądamy bajki w dzień) słuchamy radiowej audycji dla dzieci "W dobrym radiu dobra bajka".
Leave a comment:
-
Napisane przez perpetua88 Pokaż wiadomośćJak dla mnie ABC ma fajne bajki- polskie i takie z naszego dzieciństwa
Leave a comment:
-
-
Jak dla mnie ABC ma fajne bajki- polskie i takie z naszego dzieciństwa
Leave a comment:
-
U mnie jest różnie, na dobranockę jest czytanie bajki albo oglądanie, jak oglądanie to najczęściej ze strony http://bajkowa.tv/ Witaminki, Miś Uszatek albo Franklin to ulubione
Leave a comment:
-
moje dziecko nie ogląda dobranocek w tv, z prostego powodu bo nie mamy telewizora w domuale za to puszczamy mu z laptopa czasem, nie regularnie codziennie, tylko wtedy kiedy uważamy to za stosowne.
Leave a comment:
-
-
Nie ma to jak klasyka: Miś Colargol, Miś Uszatek, Gumisie oraz Smerfy.
Leave a comment:
-
Mój Michałek uwielbia Reksia, Bolka i Lolka, a nade wszystko Zaczarowany ołówek
Leave a comment:
-
Moja córcia tylko Kubuś Puchatek nie ma innej bajki Zawsze msi byc czytana ogladana tylko ta
Leave a comment:
-
-
moje uwielbiaja jacke i piraci z nibylandiikochaja ta bajke, uwielbiaja sie bawic w piratow
Leave a comment:
-
Moja jeszcze jest za mała ale jak włącze Jej TuTiTu przez neta to 15 minut patrzy z zaciekawieniem
Leave a comment:
-
-
w dobie porąbanych bajek, niesamowicie cieszy mnie, że moje dzieci z uwielbieniem patrzą na bajeczki z mojego dzieciństwa.Reksio, Bolek i Lolek, Krecik u nas to numer jeden!
Leave a comment:
-
Mój jest jeszcze za mały. Narazie czytamy mu bajki. Ale jak będzie starszy to na pewno nie obejdzie się bez Smerfów i Gumisiów, a także Myszki Miki i Krecika.
Leave a comment:
Leave a comment: