Odp: Maciejka na balkonie?
o tak, na balkonie też się maciejka sprawdza, uwielbiam jej zapach
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Maciejka na balkonie?
Collapse
X
-
-
też bym chciała mieć piękny duży pełen zieleni ogród i ogrodowe problemy, z roślinkami, meblami ogrodowymi, oświetleniem, nawozami, ale niestety, na razie tylko mam balkonowy ogród, muszę jeszcze poczekać na ten wymarzony
Leave a comment:
-
Myślę że na balkon to jest akurat idealna, pięknie pachnie a nie jakoś intensywnie i odurzająco. I ślicznie wygląda, sadze co roku
Leave a comment:
-
-
Właśnie takiej informacji szukałam.... też mam nasionka na oku, znaczy na razie w sklepie i ostatnio się zastanawiałam czy wziąść
Leave a comment:
-
Ja miałam w poprzednim sezonie maciejkę na balkonie i śpimy w pokoju balkonowym i powiem, żę nie ma nic przyjemniejszego jak spać w takim pięknie pachnącym pokoju. Nam ten zapach nie przeszkadzał, wręcz przeciwnie, bosko pachniało, zarówno wieczorkiem na balkonie jak i w pokoju, a nawet w całym mieszkaniu-BAJKA. W tym roku też je wsieję. Polecam.
Leave a comment:
-
Też się nad tym zastanawiam.... ale czytałam kiedyś w gazecie o propozycjach kwiatów na balkon i wymieniona była maciejka. My akurat nie śpimy w pokoju balkonowym, więc nie będzie przeszkadzał nam ten zapach, ale myślę że niewielka donica nie powinna intensywnie pachniec.
Leave a comment:
-
-
Maciejka na balkonie?
jak myślicie czy "maciejkę" można posadzić na balkonie, czy lepiej posadzić ją w odrodzie
- zastanawiam się czy jej intensywny zapach nie będzie przeszkadzał nam w nocyTagi: Żaden
Leave a comment: