Ja również szyję sama ubranka dla swoich dzieci. Wszystkie akcesoria i tkaniny kupuję w zaufanym sklepie internetowym Kasmanteria. Od dawna zajmuję się szyciem w ramach hobby, jednak nie ukrywam, jest to bardzo przydatna umiejętność
Pozdrawiam
Dla mam szyjących mogę podpowiedzieć namiar na Krawgors, to fajna firma z wielkim asortymentem metalowych dodatków krawieckich. Sporo ciekawych rzeczy u nich kupiłam.
Witam czy możecie mi podesłać jakieś fajne projekty na [xxx czapki dla dzieci wiosenne[/url] ? Chciałabym coś fajnego sama uszyć, będę wdzięczna za wszelkie propozycje, także czekam
Last edited by disne; 29-07-2020, 20:26.
Powód: link
Świetna sprawa, zazdroszczę talentu! Ja kompletnie nie umiem szyć, ale bardzo podoba mi się pomysł, aby dziecko nosiło tylko ręcznie robione rzeczy. Póki co, dbam o to, aby otaczało się ręcznie robionymi zabawkami i ozdobami Wyszukuję piękne dekoracje na mamapotrafi, a namioty tipi, które tam są to po prostu rewelacja. Polecam
ja próbuję szyć co nieco ale takie ładniejsze rzeczy to jednak kupuję czy sieciówki czy w internecie np. Psoty.com. jednak aż takich umiejętności nie mam
psoty mają bardzo ładne ubranka, mi się podobają ich kolorki
Bardzo drogie są ubrania dla dzieci, ale coś za coś. W sieciówkach nie dostaniemy dobrej jakości, a za wyższą już cenę tak. Moim zdaniem jest kupić coś lepszego, niż jakiś chiński badziew, który po kilku włożeniach będzie do wyrzucenia.
ja próbuję szyć co nieco ale takie ładniejsze rzeczy to jednak kupuję czy sieciówki czy w internecie np. Psoty.com. jednak aż takich umiejętności nie mam
ja też nie wyobrażam sobie sama szyć, szczególnie jak widzę np bluzy xxx 51015kids to wiem, że w życiu nie zrobię czegoś podobnego Niestety ale jestem kompletnym beztalenciem, a poza tym o wiele szybciej jest mi coś zamówić przez internet
Last edited by disne; 29-07-2020, 20:27.
Powód: link
Leave a comment: