Hmmm, nigdzie nie mogę dopatrzeć się wyników konkursu...zgodnie z regulaminem powinny być opublikowane na akcja.babyonline.pl najpóźniej 23.11.2012. Ale ich brak...
Ja również czekam na wyniki
Mam nadzieję, że Jury nie będzie nas zbyt długo trzymać w niepewności i dzisiaj opublikuje listę zwycięzców.
PS. W regulaminie przeczytałam, że nagrodami jest 50 puszek mleka NAN a na stronie głównej konkursu jest napisane, że do wygania jest 20 puszek mleka. Ciekawe zatem ile osób zostanie nagrodzonych?
Ja też czekam niecierpliwie, wg regulaminu powinny być już kilka dni temu. Rozumiem, że może być problem z wyborem, ale to jakaś informacja o opóźnieniu w wynikach powinna się pojawić...
Kiedy zdecydowałam się na to ,że zostanę mamą ,wiedziałam,że od tego momentu moje życie będzie toczyło się innym rytmem. Będę o siebie dbać i o maleństwo, które w sobie noszę. Gdy mój mały skarb pojawił się na świecie wiedziałam,że zrobię wszystko co w mojej mocy aby zapewnić mu zdrowe i bezpieczne życie i będę go chronić w taki sposób jaki tylko mogę.
"Kocham ,chronię, badam" to idea i przewodnik dla każdej mamy. Jesteśmy mamami, kochamy nasze dzieciaki miłością niespotykaną, więc badamy je aby uchronić przed chorobami ,które mogą okazać się nie do pokonania.
Kocham - to słowo, które zrozumiałam dopiero po narodzinach mojego Jasia. Bezgraniczna i bezwarunkowa miłość jaką poczułam, gdy zobaczyłam go po raz pierwszy przeszła nawet moje oczekiwania. Teraz dopiero wiem, co to znaczy na prawdę kogoś kochać! Kiedy w szpitalu przytuliłam go do siebie obiecałam sobie, że zrobię wszystko żeby chronić tą małą istotkę i ze wszystkich sił będę się starać dotrzymać tej obietnicy. Badam - bo dzięki temu synek rozwija się zdrowo i co rano wita mnie mnie jednym z tysiąca swoich uśmiechów.
Leave a comment: