Drogie Panie czego częściej używanie balsamu do ust czy pomadki ochronnej? dlaczego wybrałyście właśnie ten produkt?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Balsam do ust czy pomadka ochronna
Collapse
X
-
-
-
Odp: Balsam do ust czy pomadka ochronna
Napisane przez wiczkaJa używam do ust pomadek ochronnych i wazeliny, bardzo lubię nawet na noc nałożyć na usta wazelinę , teraz mam taką zapachowo-smakową poziomkową firmy Floslek
W torebce zawsze mam ze sobą pomadkę Nivea truskawkową lub taką nową w ciemno różowym kolorze. Dlaczego? Bo ładnie pachną, mają neutralny smak, zostawiają delikatny kolor i połysk na ustach więc nie muszę używać ani pomadki ani błyszczyka
Skomentuj
-
Napisane przez Wiola_K_84 Pokaż wiadomośćTeż zazwyczaj używam pomadki Nivea takiej dającej delikatny odcień różu. Nawet jednej znajomej się kiedyś mój kolor ust podobał i spytała co to za szminka, i nie mogła uwierzyć, że to pomadka ochronna
Natomiast od dawna jestem zagorzałą zwolenniczką pomadki ochronnej Melisa. Nie lubię słodkich aromatów w pomadkach, a Melisa pod tym wzlędem mi bardzo odpowiada. Poza tym jak mam spierzchnięte wargi, to na noc posmaruję i rano śladu nie ma po problemie. Dla mnie najlepsza.
Skomentuj
-
-
Napisane przez MonikaPB21 Pokaż wiadomośćJa raz miałam tę pomadkę i równiez bardzo chwialiłam sobie ten delikatny kolor na ustach. Niestety później jakoś jej nie mogłam dostać w sklepie, a teraz to już nie pamietam, która to była.
.to była ta
Care Pearl & Shine
Pomadka NIVEA Lip Care Pearl & Shine delikatnie pielęgnuje usta,nadając im subtelny perłowy połysk. Dzięki zawartości nawilżającejhydraminy oraz wyciągu z pestek winogron jeszcze lepiej dba o pięknywygląd ust.
Kremowa formuła pomadki NIVEA Lip Care Pearl & Shine, wzbogacona olejkiem jojoba oraz masłem shea:
delikatnie pielęgnuje usta i sprawia, że stają się one wyjątkowo miękkie,
podkreśla naturalne piękno ust, nadając im subtelny perłowy blask,
chroni usta przed wysuszeniem.
EFEKT: idealnie gładkie usta o zmysłowym, perłowym połysku!Attached Files
Skomentuj
-
-
Ja jestem człowiekiem uzależnionym od pomadki ochronnejwcześniej używałam chapstick miętowej, a potem przerzuciłam się na naturalną bebe. Teraz nie moge się obejść bez niej
a jeżeli chodzi o nivea, to jakoś mi nie podchodzi, bo jak dla mnie kiepsko się wchłania i pozostawia taką warstwe na ustach! WIęc zdecydowanie BEBE
Skomentuj
-
-
Ja uwielbiam pielęgnacyjne balsamy do ust firmy Palmer's.Unikalna formuła na bazie czystego masła kakaowego wzbogacona witaminą E i innymi aktywnymi emolientami wyjątkowo nawilża i nabłyszcza usta. Balsam jest łatwy w aplikacji. Dostępny w wariancie czekolada-wiśnia i czekolada mięta!! POLECAM
Skomentuj
Skomentuj