Ja stosuję emulsję do mycia Seboradin Bebe, zwykłe mydła są dla dziecka zbyt silne. Tym bardziej że mój synek ma bardzo wrażliwa skórę, skłonną do podrażnień i wysuszenia. Emulsja Seboradin Bebe polecana jest nawet dla atopików i u nas super się sprawdza. Ma w składzie glicerynę i emolienty, łagodzi podrażnienia, zmniejsza wysuszenie skóry, poprawia natłuszczenie, także działa naprawdę fajnie. xxx
7 ziół od HB - mówi wam coś to mydło? Jest naturalne, bardzo dobrej jakości i po prostu widać efekty jego stosowania. Widzę również jak dużą zmianę na plus przyniosło to w moim przypadku. Aktualnie ta cera wygląda dobrze - dzieci również używają tego samego mydła. Zmiana zdecydowanie na plus.
Mydło 7 ziół od HB - u nas tak już od dawna, wszyscy domownicy korzystają z dokładnie tego samego kosmetyku i w każdym przypadku jest naprawdę ok. Przemiana zdecydowanie pozytywna, mocno na plus. W przypadku dzieci cera również jest w znacznie lepszym stanie, tak więc ogólnie oceniam ich pozytywnie.
MYDŁO 7 ZIÓŁ HB. I w sumie może z niego korzystać cała rodzina. Sama doskonale wiem, jak to wyglądało u nas. Tak naprawdę chyba każdy z nas widzi sporą zmianę stanu cery na plus - to już nie to samo, co było kiedyś. Poprawa mocna, zdecydowana, znacząca. Ale oczywiście kluczowe znaczenie ma odpowiednia pielęgnacja.
Leave a comment: