Odp: Żel czy mydło?
My wybieramy jednak mydło ale z takiej racji,że nie uczula skóry naszego dziecka w przeciwieństwie do niektórych serii kosmetyków i żeli do kąpieli.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Żel czy mydło?
Collapse
X
-
-
mi zapach mydła nie przeszkadza, nawet Bambino jest takie bardziej delikatne bym powiedziała
Leave a comment:
-
My także mamy żel do kąpieli którego używamy,moim zdaniem jest bardziej praktyczny i świetnie pachnie w przeciwieństwie do mydła.
Leave a comment:
-
Polecam w ogóle te zapachowe mydełka dla dzieci, jeśli maluch nie chce myć rączek również może sprawdzić się dozownik na mydło o ciekawym kształcie.
Leave a comment:
-
-
Do kąpieli używamy żelu, a do częstego mycia rączek mydła w płynie i mała lubi sama je wyciskać i myć rączki. Dziś kupiłam pianę do mycia rączek dla dzieci zobaczymy jak zda egzamin bo do najtańszych nie należała.
Leave a comment:
-
świetna mobilizacja do mycia samodzielnego rączek przez maluszka, jedyny minus to mydło szybko się zużywa, ale warto poświęcić, aby maluch nabrał dobrych nawyków
Leave a comment:
-
tak też można ale jakoś bazujemy na mydłach może przy następnej okazji kupię mydło w płynie Zobaczę ja teraz będzie
Leave a comment:
-
-
Pisałam ze smartfona i tak napisała że nie mozńa zrozumieć
Dolewam oczywiscie do mydła w płynie
Leave a comment:
-
Napisane przez Anis81 Pokaż wiadomośćJa czasami dolewamy wody jak widze intensywne mycie rąk, u nas płyny stanowiły dobrą zachętę do mycia rączek, jednak do kąpieli lepsze mydło
Leave a comment:
-
Ja czasami dolewamy wody jak widze intensywne mycie rąk, u nas płyny stanowiły dobrą zachętę do mycia rączek, jednak do kąpieli lepsze mydło
Leave a comment:
-
-
Ja też używam aktualnie mydełka Bambino dla dzieci Również z tego powodu Że płyny czy żele dzieci mi pół wyleją zanim zdążą zużyć
Leave a comment:
-
tańsze ale szybko się wymydla
miałam ich oliwkę i szampon i też są ok jednak szampon najlepiej sie sprawdza właśnie ten z kaczuszką
Leave a comment:
-
Przyznam szczerze, że sama od dawna nie stosuję mydła tylko żele i dla dziecka też nie kupowałam nawet mydełka. Słyszałam właśnie, że Bambino jest super i dużo tańsze w porównaniu z innymi kosmetykami dla dzieci
Leave a comment:
-
-
poczatkowo stosowaliśmy emolienty, wiec wszelkie płyny czy mydła były zbędne. Kiedy chciałam wypróbować płyn do mycia ciała użyliśmy J&J jednak małą wysypało;/ mając w szufladzie Bambino mydełko jego używałyśmy, delikatne i w sam raz dla maluszków
Leave a comment:
-
ja od narodzin stosuje mydelko. Jestem bardziej do niego przekonana.
Leave a comment:
Leave a comment: