Hej Dziewczynki. Zakładam KLUB MAM STARACZEK bo wszystkie jesteśmy za tym pomysłem.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Klub Mam Staraczek
Collapse
Zamknięty wątek
X
X
-
-
-
Odp: Klub Mam Staraczek
Dziewczynki cieszę się, że znów jesteśmy razem.
Viki to chyba normalne, że mamy obawy i się martwimy. Ja mam 11 tc i po tych moich przejściach z drogami moczowymi cały czas boję się, że coś może się stać z moim maleństwem. Taki nasz los Kochane, że już zawsze będziemy się martwić o nasze pociechy.
Viki, Bajtel na kiedy macie termin porodu?
Skomentuj
-
-
Mi dzisiaj głowa pęka. mam tak niskie ciśnienie ( 70 na 90), że lecę z nóg a mówią, że przy ciąży się podnosi ale chyba nie każemu. A tak w ogóle to się cieszę bo mdłości mineły i mogę zjeść coraz więcej rzeczy ale chyba bez jakiejś diety się nie obędzie bo i tak mam już nadwagę po pierwszym dziecku i po hormanach które łykam na tarczycę... kurcze nie ma lekko. Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli.
Angel a Ty w któym tyg. ciąży jesteś?
Skomentuj
-
bajtel ja tez mam 6 tc.Idziemy równo. Ja jeszcze nie mam terminu bylam za wczesnie na wizycie zeby coś ustalać, byl widoczny pecherzyk ciazowy, nastepna wizyta 9 grudnia, nie moge sie doczekac bo bedzie juz widoczne dziecko
. A jak sie czujecie dziwczyny ja bym ciagle spała, i bolą cycuszki no idzisiaj rano stwierdzilam ze musze napic sie soku pomaranczowego, koniecznie!
Caluje mamuski
Skomentuj
-
-
rany viki, a myslałam, że sama z tymi pomarańczami zostałamhihihi w pierwszej ciązy przez pierwsze 1.5 miesiąca nie mogłam przełknąć nic poza mandarynkami, pomarańczami i sokiem pomarańczowym. dosłownie tym żyłam, a po wszystkim innym mnie targało. Ostatnio dopadło mnie to samo, potrafie litre soku wpić naraz, ale wiem, że to o niczym nie świadczy i mogę się tylko nakręcać.
Twoja chęc na pomarancze to nic dziwnego, widocznie tego ci w organizmie brakuje, a ciało nie kłamie
a powiedzcie mi dziewczyny, pytanie z innej beczki, jaki sluz zaobserwowałyście u siebie w ciąży? ja prawde mowic mam raczej susze, ale jak już coś to pojawia się troszke białego, lepkiego, coś jak ścięte jajko kurze. nie pamiętam jak było w pierwszej ciąży
pozdrawiam wszystkie szczęśliwe mamusie. mam nadzieję, że w krótce do was dołączymy.
Skomentuj
-
-
Hej dziewczynki widzę Viki że idziemy równo tylko ja a dziś się dziwnie czuje bo mdłości mi przeszły i tempka spadła a to niedobrze. dzwoniłam i jutro zaraz z rana o 6.00 mam do ginka wizytę .martwię się bo wyczytałam że takie objawy to nic dobrego -koniec ?????????
Skomentuj
Skomentuj