Poprzez ten watek chcialabym poznac przyszle lub juz obecne mlode mamy z ktorymi moglabym sie podzielic swoimi watpliwosciami ale rownie mile widziane sa juz mamy z pewnym doswiadczeniem ktore udziela nam poczatkujacym cennych rad.
Changes in my life you will see in time
changes in my life you always in my mind
changes in my life you always by my side....
Ja mam lat (hmmm...) trochę więcej od was. No dobra... 35! A moje młode szczęście w listopadzie skończy 3 latka więc conieco już pzeżyłyśmy i chętnie służymy radą i doświadczeniem
ja nie wiem co bede miec zdecydowalismy ze chcemy miec niespodzianke ale jako pierwsze dziecko marzy nam sie syn w przeciwienstwie do mojej mamy ktora chce wnuczke ;P zostalo mi 2miesiace a tyle jeszcze do zrobienia nie wspominajac o lekkim przerazeniu ktore wywoluje juz samo slowo porod....
Abi ja tez chce juz miec go za soba. Pytanko do tych ktore porod maja juz za soba czy cwiczenia sa rzeczywiscie tak pomoocne?? I jakie najbardziej wam pomogly
Witajcie
Mam 21 lat i prawie 7 miesiaczna córeczke Amelke.
Ja do konca ciazy niewiedzialam co bede miala.Dopiero gdy polozyli mi na piersiach dzidzie wiedzialam ze to coreczka.Ubranka kupowalam uniwersalne , a po porodzie juz dla dziewczynki.
Pozdrawiam
Sloneczko
Gdy rodziłam niemialam zadnych cwieczen, lecz kolezanki z sali mialy.To prysznic to pilke jednak im to niepomoglo.Pamietaj ze kazda kobieta przechodzi to na swoj sposob.Z czego wiem to sa szpitale ktore przed porodem na to wysylaja
Witajcie Kobietki...czekam na narodziny dziecka, ale to jeszcze trochę zaczęłam 4 miesiąc....jestem pełna obaw i mam wiele pytań do doświadczonych już mam. Mam nadzieję, że będziemy mogły wymieniać się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniami
Pozdrawiam ciepło
Skomentuj