Pomyśl...jak już się uda, będziesz najszczęśliwszą kobietą pod słońcem
Nie łam się, będzie dobrze...Nie wszystko w życiu przychodzi łatwo. Musisz być dobrej myśli, nie nakręcaj się...postaraj się zrelaksować...
ja bardzo chcialam miec dziecko...
musze ci jednak powiedzieć ze jak bedziesz sie starac, spinac, denerwowac to raczej nic z tego nie wyjdzie.. pomysl ze stresujesz tez swojego partnera..
kiedy my z mezem odpuscilismy sobie juz starania... bo dosyc mielismy zawodu...
okazalo sie ze jestem w ciazy...
to taki psikus...
radze spr wyluzowac... mnie pomoglo...
zycze powodzenia...
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjatkowym i niezastąpionym"
Ja z mężem staraliśmy sie osiem miesięcy,no i w końcu się udało,jak zobaczyłam te dwie kreseczki na teście,myślałam że oszaleje ze szczęścia.Ale pamiętam te same początki,każdy kolejny miesiąc był jak wyrok.Aż w końcu,mąż powiedział dość jak będzie nam dane to będziesz w ciąży i tak też sie stało.A więc dziewczyny więcej spokoju, będzie dobrze i u was ta fasolka się zasieje.
To prawda, nie można się stresować i za wszelka cenę starać. W takich momentach najważniejszy jest relaks i komfort psychiczny. Często jest tak, że pary starają się miesiącami o dziecko, a jak już powiedzmy odpuszczą trochę temat + jakieś romantyczne wakacje , to i ciąża się szybciej zdarza
To prawda, trzeba podejść do tematu na luzie. wiem, że łatwo jest tak gadać, a w zasadzie to tu pisać, ale to szczera prawda, nie spinać się i powinno być wszystko dobrze. Trzymam za Was kciuki !!!
nie myśl o tym, że wpadniesz w depresję, bądź dobrej myśli i odpuść, właśnie wtedy jest najlepszy efekt, ze stresem się nie zachodzi, pozdrowienia dla wszystkich mam
Skomentuj