Odp: Maj i Czerwiec 2011
Hej
Dziękuję dziewczyny za życzenia, fajnie jest skończyć wreszcie 18 lat
.
Natanielkowi nadal jeszcze pojawia sie uczulenie, ale na szczęście już nie takie mocne jak wcześniej, no i ja od razu smaruje mu to maścią żeby zapobiec rozdrapaniu i infekcji...
Ja swojemu nie daję jeszcze nic co sama przygotuje, na razie je słoiczki.
A widziałam właśnie na zdjęciu jak Tosia chrupkę wcina hehe.
Natanielek już tak fajnie reaguje na polecenia lub zapytania o coś, np. jak się Go zapytam gdzie jest tatuś ( a ten właśnie trzyma Go na kolanach ) to odwraca się do niego, spojrzy mu w oczy i się przytuli
. Albo jak rozmawiam z moją mamą przez skype to Ona mówi do niego " niech Ci mamusia da cycusia " to On odwraca się do mnie i zaczyna czołem trzeć mi po dekolcie i domagać się cycusia hehe.
A uparciuszek jest z niego że hoho, jak czegoś nie chce to Go nie przymusisz choćby nie wiem co.
Jak zgram zdjęcia z aparatu na kompa to wstawię jeszcze jakieś foteczki
Pozdrawiam
Hej
Dziękuję dziewczyny za życzenia, fajnie jest skończyć wreszcie 18 lat

Natanielkowi nadal jeszcze pojawia sie uczulenie, ale na szczęście już nie takie mocne jak wcześniej, no i ja od razu smaruje mu to maścią żeby zapobiec rozdrapaniu i infekcji...
Ja swojemu nie daję jeszcze nic co sama przygotuje, na razie je słoiczki.
A widziałam właśnie na zdjęciu jak Tosia chrupkę wcina hehe.
Natanielek już tak fajnie reaguje na polecenia lub zapytania o coś, np. jak się Go zapytam gdzie jest tatuś ( a ten właśnie trzyma Go na kolanach ) to odwraca się do niego, spojrzy mu w oczy i się przytuli

A uparciuszek jest z niego że hoho, jak czegoś nie chce to Go nie przymusisz choćby nie wiem co.
Jak zgram zdjęcia z aparatu na kompa to wstawię jeszcze jakieś foteczki

Pozdrawiam
Skomentuj