Idę jutro na grilla do lasku. Mam środek przeciw komarom OFF, jednak nigdzie nie jest napisane czy jest on bezpieczny dla kobiet w ciąży. Co radzicie?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jaki środek przeciw komarom i kleszczom jest bezpieczny dla kobiet w ciąży?
Collapse
X
-
-
Napisane przez FamilyTree Pokaż wiadomośćJak nie pisze to lepiej nie używać. A niestety nie doradzę co można na 100%, może spróbuj w aptece, pani mgr na pewno coś bezpiecznego poleci
Ale skoro już taki temat jest poruszony to mnie interesuje co można stosować u dzieci. Julek dzisiaj wstał cały pogryziony
Bynajmniej COMAROL jest od dwóch lat.
Skomentuj
-
-
http://www.dlapacjenta.pl/sklep/prod...oducts_id/1820
znalazłam coś takiego, powyżej roku
A dla ciężarnych niestety nic nie znalazłamLast edited by FamilyTree; 22-05-2009, 21:13.Julek: 10/3/2008
Skomentuj
-
Napisane przez FamilyTree Pokaż wiadomośćMój syncio skończył 2 miesiące temu rok, więc jeszcze poczekam z użyciem takich maści. Ale dobrze wiedzieć na przyszłość. Kurcze no albo, pójdę jutro z rana do apteki i zapytam, albo zrezygnuję z tego grilla. A szkoda by było, bo piknik fajnie się zapowiada...
Skomentuj
-
-
Napisane przez FamilyTree Pokaż wiadomośćCarin nie rezygnuj jak ma być fajnieidź do apteki, na pewno coś jest
dla brzuchatek
Skomentuj
-
-
Napisane przez FamilyTree Pokaż wiadomośćOoo widzisz Carin jak coś jest dla tak małych dzieci to dla ciężarnych
też się nada
Wiem, wiem rozumiem ja też starałam się ograniczyć do minimum wszystko co farmakologiczne. Ale jak się posmarujesz raz to się nic nie
stanieno chyba, że nie masz ochoty iść
. Chyba, że mi przejdzie jak trzeba będzie rano wstać ;P.
Skomentuj
Skomentuj