Wczoraj spacerujac po sklepie zaczeło mnie bolec kilka razy pod rząd ale jeszcze nigdy takiego bólu nie czułam...Hmmm jak bolą skurcze prosze o jakaś informację bo boje sie że mogą być tak słabe lub tak mocne..Nie wiem..Jestem w 33 tyg ciąży to chyba jeszcze za wcześnie....Wiele czytałam co przepowiada poród..Ale jak było u was drogie mamy.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Skurcze?A moze fałszywy alarm...
Collapse
X
-
-
-
Napisane przez iloncia89 Pokaż wiadomośćJaa strasznie sie wystraszyłam...teraz juz nic nie boli ale dalej dziwnie sie czuję...
Może dla własnego spokoju powinnaś iść do lekarza.
pozdrawiam
Skomentuj
-
-
ja też miałam skurcze przez 4 tygodnie przed pporodem i wiecej wydzieliny
właściwie czułam się jakbym co noc rodziła
z ta wydzieliną to może być różnie
u mnie np. wypływał płyn owodniowy którego w czasie porodu prawie nie było
lepiej kupić sobie test płynu owodniowego
ale te wszystkie objawy jakie masz to normalne
Skomentuj
-
-
Ehhh.. lepiej bym się czuła jakbym nie musiała ciąży sama przechodzić....Nie mam z kim porozmawiać podzielić się radością...Na to juz nie poradze..Moze to przez nerwy..W sobote zaczynam 34 tydzień..Jestem zdenerwowana nie wiem w co ręce włozyc jeszcze te święta...Boję sie ze za szybko urodze... Chciała bym zeby mała przyszła na świat po nowym roku..Nawet na wizyte u lekarza mam wyznaczoną na 08.01 a mam wrazenie z nie doczekam tej wizyty.
Skomentuj
-
Witam.no cóz maluszek może się troszkę pospieszyć.Ja urodziłam w 35 tyg.Ale radziłabym ,żebyś jeszcze przed Swietami wybrała się do lekarza,bo po co się denerwować.Lekarz oceni sytuację i będziesz miała spokojną głowePozdrawiam
Kacper Łukasz ur.23.03.2009 godz.1.32 ( 3350g,52cm)
http://mamaczytata.pl/pokaz/7481/syn...si_czy_tatusia
Skomentuj
-
-
Napisane przez colleen Pokaż wiadomość...jedynie co mnie dopadało to kłucie w kroczku, ale ponoć to świadczyło
o skracającej się szyjceciezko mi sie chodzi a zeby siegnac cos z ziemi lub nizszej podlogi musze klekac bo jak sie schylam to czuje bol. czy to moze byc znak ze juz glowka zeszla do kanalu rodne i to normalne przed porodem czy raczej powinnam sie skontaktowac z lekarzem?
Skomentuj
Skomentuj