Muzyka na uszy, dobra książka, spacer lub sen. A najbardziej bym chciała mieć taką dłuższą chwilkę dla siebie - wyskoczyć na parę dni na morze. Łódka , wiatr i zero problemów... ale teraz można tylko pomarzyć
Jeśli już znajdę tą chwilę dla siebie to najczęściej wieczorami i wtedy lubię sobie poleżeć w wannie w gorącej wodzie z pięknie pachnącym płynem do kąpieli, słuchając chociaż po cichu swojej ulubionej muzyki wtedy naprawdę się wyłączam z codzienności i odpoczywam
ja też raz na jakiś czas robię dzień dla siebie, jak córa śpi, to kłade sobie maseczkę na twarz albo robię manicure/pedicure.. a wieczorem gorąca kąiel z solą relaksacyjną..
ale i tak przydałby się weekend sam na sam, by nie słyszeć płaczu dziecka, by mozna przespać całą noc.. ehh..
A co myślicie o warsztatach dla kobiet? Przyjemne z pożytecznym:-)
Nie reklamuję! [to do administratora ;-)]
Pytam o Wasze potrzeby - rozwój osobisty, czy raczej zupełny luzik?
Robienie biżuterii?
Coaching dla kobiet?
Warsztaty fotografii dziecięcej?
Warsztaty kreatywności?
Warsztaty wychowawcze?
Komunikacja i asertywność?
Inne?
Ja teraz powoli wracam do pracy, więc jestem za rozwojem osobistym, za czymś, co w pracy też się przyda? A Wy na co teraz stawiacie?
Ciężko o chwile dla siebie z dwoma maluchami... gdy jednak znajdzie się taki moment, staram się odprężyć, obejrzeć dobry film, czy posłuchać ulubionej muzyki. Po prostu, czysty relaks
ja ostatnio zrobiłam sobie czekoladowy wieczór: najpierw kąpiel w płynie czekoladowo-miętowym original source, potem balsam czekoladowy ziaja, a potem kubek gorącej czekolady i dobra książka
Najlepsze promocje znajduję w sklepie „Niebieski-koralik”. Kupuję tam biżuterię marki Biagi, tak ładną jak Pandora, ale tańszą. Udało mi się kupić kilka koralików po tańszych cenach, a także wyczyścić biżuterię za darmo, a teraz można dostać portfel wart 70 złotych za zakupy, na które wydasz 100 złotych. Czas jest ograniczony, więc nie ma nad czym się zastanawiać, aż koleżanka sprzątnie sprzed nosa taką okazję
Male co nie co dla zmeczonej mamuski?
Kapiel z olejkiem Fenial
Komp naturalnie
Dobra lektura albo film niekomercyjny
Pisanie listow, mejli i blogga
Czat z przyjaciolmi
Herbatka wieczorna z mezusiem
Gram w scrabble-to mój zabijacz i pochłaniacz czasu. Jeszcze w Pokera Texas Hold'em
A najbardziej lubię się dopieszczać-fryzjer, zakupy, maseczki itp.
Właśnie po pracy chyba sobie zafunduję fryzjera.
Skomentuj