Tak, medycyna estetyczna jest świetna! Działanie zabiegów jest widoczne (o wiele bardziej niż w przypadku zwykłych zabiegów kosmetycznych), ale możliwość powikłań mniejsza i rekonwalescencja dużo łatwiejsza niż w przypadku operacji plastycznych. Ja próbowałam RF mikroigłowej u dr Marka Wasiluka i efekty były bardzo fajne. Przy okazji zmniejszyła się bardzo widoczność rozstępów. Tylko trzeba pamiętać, żeby wybrać dobrego specjalistę bo niekompetentny lekarz może bardziej zaszkodzić niż pomóc…
Ja już przestałam chyba po 3 ciążach to tylko operacja coś zdziała
Operacja? Oj nie bądź taką pesymistką Jest przecież szeroki wybór zabiegów wyszczuplających i wcale nie muszą być to zabiegi z zakresu inwazyjnej medycyny estetycznej. Zobacz sobie np. na zabieg Accent Elite, który wykorzystuje częstotliwość radiową do podgrzania naskórka oraz głębszych partii skóry. Stymuluje w ten sposób komórki do pozbycia się toksyn, wspomaga ich drenaz oraz produkcję nowego kolagenu. Zabieg jest w stanie dokonać genialnych zmian bez konieczności stosowania zabiegów chirurgicznych czy jakichkolwiek środków znieczulających.
Leave a comment: