Witam wszystkich. Jak większość z Was walczę z luźną skórą na brzuchu po ciąży.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Rozciągnięta skóra
Collapse
X
-
-
-
Odp: Rozciągnięta skóra
Napisane przez majajula Pokaż wiadomośćJa już przestałam chyba po 3 ciążach to tylko operacja coś zdziałaJest przecież szeroki wybór zabiegów wyszczuplających i wcale nie muszą być to zabiegi z zakresu inwazyjnej medycyny estetycznej. Zobacz sobie np. na zabieg Accent Elite, który wykorzystuje częstotliwość radiową do podgrzania naskórka oraz głębszych partii skóry. Stymuluje w ten sposób komórki do pozbycia się toksyn, wspomaga ich drenaz oraz produkcję nowego kolagenu. Zabieg jest w stanie dokonać genialnych zmian bez konieczności stosowania zabiegów chirurgicznych czy jakichkolwiek środków znieczulających.
Skomentuj
-
-
Tak, medycyna estetyczna jest świetna! Działanie zabiegów jest widoczne (o wiele bardziej niż w przypadku zwykłych zabiegów kosmetycznych), ale możliwość powikłań mniejsza i rekonwalescencja dużo łatwiejsza niż w przypadku operacji plastycznych. Ja próbowałam RF mikroigłowej u dr Marka Wasiluka i efekty były bardzo fajne. Przy okazji zmniejszyła się bardzo widoczność rozstępów. Tylko trzeba pamiętać, żeby wybrać dobrego specjalistę bo niekompetentny lekarz może bardziej zaszkodzić niż pomóc…
Skomentuj
-
-
A może biorewitalizacja skóry w tym gabinecie w Warszawie pomoże? Wiadomo- każda z nas jest inna, ale może warto spróbować
Skomentuj
Skomentuj