Czy ktoś zna serię kosmetyków "Perfecta Mama", chyba Dax Cosmetics - chodzi mi głównie o te do biustu - kremy.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pięlęgnacja biustu
Collapse
X
-
-
Fajne i dość tanie. Jest tego cała seria, a o tym do biustu to znalazłam takie coś:
"Preparat do pielęgnacji biustu ma naturalną i bezpieczną formułę. Zwiększa elastyczność skóry, zapobiega rozstępom skóry na biuście podczas zmian jego wielkości, łagodzi bolesności i obrzmienia podczas i między karmieniami."
Skomentuj
-
-
Basia101
moja po ciąży ku mojemu zdziwieniu wyglądają dobrze...
niestety nie znam kremów na biust więc nie pomogę....
Skomentuj
-
Napisane przez fifi Pokaż wiadomośćCzy ktoś zna serię kosmetyków "Perfecta Mama", chyba Dax Cosmetics - chodzi mi głównie o te do biustu - kremy.no i tanie
Skomentuj
-
Ja jeszcze karmię i zamierzam przez kolejnych ... 8 miesięcy (do 1 roku córeczki). Jak będzie z piersiami - nie wiem, ale nie spodziewam się niczego rewelacyjnego. Na razie ratuje mnie super stanik, który zamówiłam na intymna.pl. Modeluje biust, który mam nadzieje przyzwyczai się do podniesionej pozycji i tak zostaniehappiness is easy
Skomentuj
-
-
Napisane przez fifi Pokaż wiadomośćCzy ktoś zna serię kosmetyków "Perfecta Mama", chyba Dax Cosmetics - chodzi mi głównie o te do biustu - kremy.Żyj tak by innym zrobiło się nudno gdy umrzesz!
Skomentuj
-
-
Odp: Pięlęgnacja biustu
Osobiście do pielęgnacji biustu używam kuracji do biustu 5w1 serii mama-care firmy Efectima Pharmacare bardzo sobie ten preparat cenie i nie wyobrażam sobie codziennej pielęgnacji bez tego preparatuPrzede wszystkim jest skuteczny- skóra na piersiach jest odpowiednio nawilżona i odżywiona. Co więcej ma piękny delikatny zapach który uwielbiam
Skomentuj
-
Odp: Pięlęgnacja biustu
A ja robię ćwiczenia ujędrniające, których nauczyła mnie kiedyś masażystka. Wyszykuje też dwa razy do roku specjalistycznych masaży przez wyszukiwarkę LadyTime.pl Tez możecie tam zajrzeć i poszukać zabiegów wykonywanych gdzieś blisko Waszego domu. Jak będziecie zamawiać przez http://ladytime.pl to sprawdźcie, czy na poszukiwane przez Was zabiegi nie ma akurat upustów cenowych. Można trafić upusty nawet do 70%. ja zapisałam się na newsletter, więc dostaje mailem informacje o zniżkach.
Skomentuj
Skomentuj