Napisane przez Monika26
Pokaż wiadomość
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Tipsy: żel czy akryl?
Collapse
X
-
-
Ja mam ladne paznokcie ale kiedys kosmetyczka zalozyla mi zelowe.Pozniej plytka dlugo dochodzila do zdrowia,wiecej tego nie zrobie.Jest fajna odzywka do pazurkow(z wyprobowanych przeze mnie to jedyna ktora na prawde dziala),do nabycia w Douglasie kosztuje niemalo ale warto kupic jezeli ktos ma miekka albo rozdwajajaca sie plytke paznokcia.Nazywa sie Micro cell 2000 i stosuje sie ja :1 dzien 1 warstwa, 2 dzien druga a na trzeci dzien wszystko zmywamy i zaczynamy od poczatku a to wszystko przez jakies 3 tygodnie.Pozniej mozna uzywac odzywke jak bezbarwny lakier.Paznokcie rosna gladkie i twarde jak z obrazka bez nakladania zeli czy doklejania czegokolwiekNa prawde polecam
Skomentuj
-
Tipsy
Hmmm,ciężko jednoznacznie odpowiedzieć.Ja dość długo nosiłam tipsy akrylowe.Są dość trwałe.Poźniej zdecydowałm sie na żelowe i by lam równie zadowolona-Są naprawdę trwałe i wyglądają ,,mniej sztucznie"niż akrylowe(tak mi się wydaje).Ale teraz wogóle zrezygnowałam z tipsów na rzecz umacniania płytki paznokcia samym akrylem.Jeśli masz długie paznokcie to zachęcam do tej metody.Nie dość,ze wzmacniasz swoja płyke,to nie niszczysz jej klejem do tipsów)
Skomentuj
-
-
Napisane przez polavica1 Pokaż wiadomośća sam akyl nie niszczy plytki?
Skomentuj
-
Napisane przez polavica1 Pokaż wiadomośćo wlasnie dziewczyny a jak sieto wogole robi?
bo ostatnio byulam sobie zrobic akryle i jak patrzylam to raczej latwizna tylko czy ktos moze mi powiedziec co ja potrzebuje do tego kupic?
a czy akryle tez sie suszy lamp czy? bo mi nie suszyla.i nabłyszczacz
Skomentuj
-
-
Odp: Tipsy: żel czy akryl?
ja preferuje zel, chociaz akryl fatwiej sie zdejmuje.
moim zdaniem najlepiej wyglada zel polozony od razu na paznokciu, a nie na tipsie, jesli kobiecie sie łamia to idealne rozwiazanie. mozna tez przeciez przedluzyc paznokcie zelem na szablonie.
mniej roboty ze zdejmowanie, takie moje zdanie.
chcialabym sie nauczyc jeszcze przedluzac akrylem.
osobiscie wole przynajmniej sobie nakladac sam zel, bez uzycia tipsa.
Skomentuj
-
-
Odp: Tipsy: żel czy akryl?
Od dawna te same kosmetyki do paznokci i efekt jest w porządku. Najważniejsze, że wygląda to stabilnie, płytka jest w doskonałej kondycji, nie sprawia problemów, no i efekt się trzyma. Jadę na hybrydach new nails. Jak na razie nie mam żadnych problemów, wszystko wygląda w porządku.
Skomentuj
-
Skomentuj