Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wasze sposoby na bycie piękną, sexowną mamuśką :-)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• karolka31
    replied
    Odp: wasze sposoby na bycie piękną, sexowną mamuśką :-)

Ja lubię od czasu do czasu wskoczyć w jakąś seksowną bieliznę i nie myśleć o tym, że moje ciało nie jest idealne. Ostatnio kupiłam na przykład pończochy i podwiązki i wystąpiłam w nich przed moim M. z okazji dnia kobiet. Efekt był taki, że oboje zapomnieliśmy o jakichkolwiek rozstępach, czy celullicie, heh

Leave a comment:

•    

• inesita28
    replied

Fitness, spacery. A Kosmetyki - Nivea. Po kąpieli zawsze smaruję się balsamem. Często robię sobie długą kąpiel w wannie. Wtedy małego zostawiam z mężem. Potrzebuję chwili dla siebie. A na koniec dnia prawie codziennie mąż robi mi masaż.

Leave a comment:

• Dorotaa1
    replied

Tak jak już zostało wspomniane, trzeba kupić sobie coś ładnego, ale też warto popracować nad sobą - dieta i dużo ruchu.
    Ja mam taki sposób na chandrę, że kupuję sobie fajną bieliznę. Ostatnio wzięłam biustonosz besame i jestem zadowolona.

Leave a comment:

• Klari25
    replied

Żeby być seksowną to trzeba podobać się samej sobie. Po ciąży chciałam schudnąć więc przeszłam na dietę i ćwiczyłam. Brałam też tabletki Therm Line Forte, że efekty były szybsze. Efekty były lepsze niż zakładałam. Schudłam dużo, ciało nabrało jędrności. Wyglądam lepiej niż przed ciążą. Dopiero teraz zrozumiałam słowo co to znaczy być i czuć się seksownie, a nie tylko ładnie.

Leave a comment:

• olka-polka
    replied

Napisane przez diabelecke Pokaż wiadomość
    Dziewczyny co do rozstepow. Jak bylam u dermatologa pytalam sie o ich usuniecie w jakikolwiek sposb nawet laserowy, nawet najbardziej kosztowny i powiedziala,ze z tym juz sie nic nie da zrobic.
    Laser czasem pomaga, ale na te świeże. Z laserem problem jest taki, że nie wnika tak głęboko jak się nam wydaje. Ale na rozstępy jest sposób, o ile ktoś mieszka w Warszawie, bo poza stolicą chyba nie ma tego urządzenia. Chodzi o rf igłową, a dokładnie wygląda to tak, że wkłuwa się igły dość głęboko w skórę, bo kilka milimetrów, i bardzo mocno je rozgrzewa. Ja miałam rozstępy tylko na pośladkach, więc u mnie dwa zabiegi i było po wszystkim! Poczytajcie ten blog lekarza Marka Wasiluka xxx i jak któraś będzie chciała więcej informacji o cenach itp to dajcie znać
    Last edited by disne; 25-07-2020, 00:14. Powód: link

Leave a comment:

• Ewciar
    replied

Ja z kolei uwielbiam sobie kupić coś nowego coś w czym czuje się szałowo:-)
    Uwielbiam się tak czuć... Od razu cały dzień z góry mogę zaliczyć do udanych!!!

Leave a comment:

• nojaka
    replied

Najlepszy sposób, to dbanie o siebie tak samo jak przed ciążą. Chodźmy do fryzjera, malujmy się, i pamiętajmy, że dres, to nie jedyne dostępne w sklepach ubranie
    Last edited by nojaka; 27-12-2012, 13:06.

Leave a comment:

•    

• elawoz
    replied

Podstawa to zdrowa dieta i dużo ruchu. Ja regularnie trenuję od dawna, chodzę na fitness, biegam, gram w tenisa Musiałam ograniczyć pewne ćwiczenia po ciąży, z kolei zaczęłam stosować inne, przede wszystkim oddechowe, dzięki którym było mi łatwiej znieść potem poród Po rozwiązaniu szybko wróciłam do dawnego trybu życia i formy )

Leave a comment:

• kiwa
    replied

Ja codziennie wieczorkiem, 'choćby się waliło i paliło', przeznaczam czas na 1 rundkę treningu. Jest to zbawienne po całym dniu ciężkiej pracy, no i kobieta od razu czuje się lepiej a w szczególności jej ciało xD

Leave a comment:

• rmkasia
    replied

BYŁOBY SUPER GDYBY KAŻDA MAMA MIAŁA MOŻLIWOŚĆ WYJAZDU DO SPA
    JEDNAK RZECZYWISTOŚĆ JEST INNA

POLECAM DOMOWE SPA ZA MAŁE PIENIĄDZE
    xxx
    Last edited by disne; 25-07-2020, 00:16. Powód: link

Leave a comment:

•    

• cassadee
    replied

Widziałam kiedyś dziewczynę, która uprawiała jogging z małym dzieciaczkiem w wózku. Odważyłybyście się?
    Może Wasi faceci Was jakoś będą potrafili zmotywować? Dzieciaczka można im zostyawić i wyskoczyć na fitness - wgrupie w końcu raźniej

Leave a comment:

• matisek
    replied

Mi na początku ciężko się było zmobilizować nawet do umycia włosów. Jak dziecko zasypiało to albo zasypiałam razem z nim, albo siadałam przy kompie i kupowalam xxx] dla mnie w wielkim rozmiarze i dla małej. W koncu postanowiłam wziąć się w garść i zaczęłam ćwiczyć. Od razu lepiej się poczułam. Wróciłam do formy, a to bardzo ważne zwłaszcza teraz przed latem.
    Last edited by disne; 25-07-2020, 00:15. Powód: link

Leave a comment:

• ankasos25
    replied

Witajcie,

zapraszam na moją stronę na FB
    xxx
    Last edited by disne; 25-07-2020, 00:15. Powód: reklama

Leave a comment:

• angel87
    replied

A ja jestem uzależniona od kosmetyków Jak tylko idę na zakupy to nigdy nie wracam z pustymi rękami, a to jakiś peeling, pachnący balsam, płyn do kąpieli. Mam tego mnóstwo, cała łazienka jest zawalona.Jak tylko synek zasypia, udaję się do łazienki i się relaksuję, testuję nowe kosmetyki, czytam w internecie opinie na temat danego produktu.Uwielbiam też czytać, mam takie postanowienie,że conajmniej raz na miesiąc kupuję sobie książkę, ostatnio królują ksiązki kucharskie

Leave a comment:

• Gramma
    replied

spedzanie aktywnie czasu zdzieckiem i mezem - sport, spacery, zabawa.
    Usmiech i swieze powietrzeczyni cuda :-)

Leave a comment:

Working...
X