Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wasze sposoby na bycie piękną, sexowną mamuśką :-)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• smerfetkaaa8
    replied
    Odp: wasze sposoby na bycie piękną, sexowną mamuśką :-)

A macie tak, że dzięki modnym ubraniom czujecie się bardziej atrakcyjne, pewne siebie? Ja zawsze myślałam, że stylowy wygląd wiąże się z dużymi wydatkami, ale ten artykuł otworzył mi oczy:modnie-w-ciazy-modnie-z-dzieckiem-gdzie-szukac-modnych-i-tanich-ubran. Wcale nie trzeba wydawać wiele na ubrania, by dobrze wyglądać.
    Last edited by disne; 25-07-2020, 00:09. Powód: link

Leave a comment:

•    

• slonecznamama
    replied

Jak się wam to udaje?

Leave a comment:

• okrysia70
    replied

Poza tym, że lubię być zadbana - włosy, paznokcie, lekki codzienny makijaż, to myślę, że dużo zależy także od ubioru. Ciuchy nie muszą leżeć na nas jak na modelkach, żebyśmy czuły się w nich seksownie to wszystko jest w naszej głowie! Nie ubieram się na co dzień w jakieś wymyślne kreacje - lubię założyć zwykłe spodnie i jakąś bluzkę + sweter, baleriny czy trampki i czuję się piękna czekam z utęsknieniem na lato, żeby wreszcie pozamawiać jakieś zwiewne sukienki (super są o tu). Ahhh lato wróć!
    Last edited by disne; 25-07-2020, 00:09. Powód: reklama

Leave a comment:

• bertia
    replied

Lubię mieć zrobione paznokcie i ułożone włosy, często używam teraz lokosuszarki z babyliss, fajnie można nią podprostować włosy bo moja złota ma dodatkową nasadkę taką do prostowania, włosy wyglądają jak robione u fryzjera

Leave a comment:

• terat83
    replied

W dużej mierze zależy to od ubrań, dlatego warto zainwestować w dobre sukienki:

Polecam polować na jakieś promocje w Merg.pl - można tu upolować często mega seksowne sukienki w rozsądnych cenach

Leave a comment:

• jagabus
    replied

Ja raz w tygodniu chodzę do swojej kosmetyczki, po wakacjach skusze się na kolejne zabiegi depilacji laserowej.
    Last edited by disne; 25-07-2020, 00:08. Powód: reklama

Leave a comment:

• pert79
    replied

Brałaś pod uwagę kupno spodni w internecie? Czasami w sieci mają znacznie większy wybór niż mogłoby się zdawać. Ja znalazłam kilka par spodni na xxx i powiem Ci, że mieli całkiem niskie ceny. Myślę, że przy przyszłej wypłacie właśnie tam zrobię zakupy
    Last edited by disne; 25-07-2020, 00:07. Powód: link

Leave a comment:

•    

• lilkka
    replied

Jak to mówią: "diabeł tkwi w szczegółach" więc moim zdaniem bycie nie tylko wystrojoną ale ubraną z klasą niezbędą jak na swój wiek. Uważam, że każda kobieta powinna mieć pożądne buty (moje ulubione: ) dodają klasy i właśnie kobiecości. Podobnie z torebką-lepiej jedna gustowna niż 10 ala D&G. I wcale nie trzebqa na to wszystko wydawać fortuny-można kupować na wyprzedażach i już jest sporo taniej.
    Last edited by disne; 25-07-2020, 00:07. Powód: link

Leave a comment:

• sabina-85
    replied

Wybierz się do dobrego salonu spa, raz na jakiś czas funduj sobie takie przyjemności byś poczuła się piękna i wyjątkowa.
    Last edited by disne; 25-07-2020, 00:12. Powód: reklama

Leave a comment:

• piankowa
    replied

Zadbana i szczęśliwa mama to dobra mama, dlatego dbajcie o siebie dziewczyny!

Leave a comment:

•    

• Becia88
    replied

Każdy ma swoje sposoby. Ja chodzę sobie od czasu do czasu na proste zabiegi kosmetyczne natomiast mam koleżankę, która niedawno przeszła operację nosa u doktor Olender i nie tylko wygląda świetnie, ale przede wszystkim w końcu sama czuje się piękna. Zresztą trudno się dziwić patrząc po tych zdjęciach:

Leave a comment:

• braap
    replied

Ja staram się dbać o siebie na różne sposoby. Od prawie roku biegam 3 razy w tygodniu. Może nie są to duże dystanse, bo zaledwie 5 km, ale dla mnie to i tak dużo biorąc pod uwagę, że przez kilkanaście lat w ogóle nie trenowałam niczego. Używam też dobrych kosmetyków, zdrowo się odżywiam i często robię sobie przeróżne zabiegi pielęgnacyjne na twarz z tej oferty xxx. W okresie jesiennym i zimowym robię serię zabiegów z kwasami AHA i BHA, mikrodermabrazie diamentową. Miałam też robioną mezoterapię i zabieg kwasem glikolowym w stężeniu 70%, który znacząco zmniejszył przebarwienia na mojej twarzy. Czasem robię sobie także peeling kawitacyjny, który doskonale oczyszcza pory skóry i jest to zabieg całkowicie bezbolesny. Lata lecą i niestety stosowanie samych kremów nawet jeśli będą one najlepszej jakości nie wystarczy, żeby utrzymać młody wygląd bez operacji plastycznych i dlatego decyduje się na przeróżne zabiegi.
    Last edited by disne; 25-07-2020, 00:11. Powód: link

Leave a comment:

• bunia03
    replied

trzeba się poświęcić, trochę czasu w łazience, u kosmetyczki, fryzjera, odwiedzić kilka butików lub ciuchlandów i gotowe, oczywiście makijaż perfumy i ślicznotka na wyciągnięcie ręki.

Leave a comment:

• Iwonka886
    replied

Ja czuję się sexi mamą kiedy mam piękny makijaż na twarzy a do tego pięknie pomalowane paznokietki Wiadomo, że jeszcze wygodne ubranko do całości i jest dobrze - mogę zdobywać świat Moje dzieci są dla mnie motywacją do tego aby dbać o siebie no i oczywiście chcę dobrze wyglądać dla siebie

Leave a comment:

• katarin555
    replied

A ja robię hybrydy, bo kocham mieć zadbane dłonie. Mam kilka lakierów z MakeAR i mogę sobie zmieniać. Przy małym mam na to mniej czasu, więc robię średnio co 3 tygodnie, ale myślę, że trzymałyby się i z 6 tylko wiadomo że odrosty są, a to już seksownie nie wygląda

Leave a comment:

Working...
X