Mam pytanie czy ktoras z was nisila lub nisi majtki wyszczuplajace. czy jezeli bede nosic takie majtki to moj wielki obwisly brzuch sie troche wklesnie?? jestem zdesperowana bo kupilam sobie sukienke na chrzest ktory odbedzei sie w grudniu a mi flak wisi po kolana. jest szansa zeby cos z tym zrobic???
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
majtki wyszczuplajace
Collapse
X
-
-
Basia101
ja nosiłam takie galoty są fajne tzn. kryją to co trzeba ...jeszcze nawet gdzieś je mam ...będą czekać na 2 ciąże
Skomentuj
-
-
bielizna korygująca
Ja nosiłam przez jakiś czas Figi korygujące TALIA - niedługo po porodzie musiałam się wcisnąć w elegancką sukienkę. Zadziałały idealnie
Skomentuj
-
-
Napisane przez ankeczka Pokaż wiadomośćMam pytanie czy ktoras z was nisila lub nisi majtki wyszczuplajace. czy jezeli bede nosic takie majtki to moj wielki obwisly brzuch sie troche wklesnie?? jestem zdesperowana bo kupilam sobie sukienke na chrzest ktory odbedzei sie w grudniu a mi flak wisi po kolana. jest szansa zeby cos z tym zrobic???. Ja też jakis czas nosiłam takie i dawały super efekt, potem dieta i fitnes i juz nie musze nosić, chociaz 3 kilogramy jeszcze trzeba zgubić. A mam też koleżanki, które noszą ciągle taką bielizne i świetnie wyglądają, nikt przecież tego nie widzi.
Skomentuj
-
u mnie waga mniejsza niż wcześniej i figura też w miarę, ale brzuch korygowałam swojego czasu. Milion razy już pisałam o intymna.pl, ale tam się zaopatruję i tam też kupiłam gacie korygujące, które całe były z tego materiału, więc ładnie się wszystko modelowało. Teraz czasem je jeszcze zakładam jak chcę wystąpić np. w przylegającej sukience. Oczywiście kupiłam kolejne - rozmiar mniejszei to jest mój sukces!
happiness is easy
Skomentuj
-
a co myslicie o tych? http://www.allegro.pl/item521766012_...sexi_l_xl.html
tylko to akurat gorset na sam brzucho, ale jak myslicie nada sie? moze ktoras miala taki?
Skomentuj
-
-
Tak sie zastanawiam czy te wszelkiego rodzaju pasy uciskajace czy gorsety mozna zalozyc odrazu po porodzie (naturalnym oczywiscie, nie po cc) tzn. tak po dobie, lezac jeszcze w szpitalu? Albo przy powrocie do domu? Ktoras nakladala tak odrazu czy po jakims czasie dopiero od powrotu do domu. Bo tak sie zastanawiam czy przy takim ucisku odrazu po porodzie na nic to nie zaszkodzi.
Skomentuj
-
Napisane przez lola_lu Pokaż wiadomośćMajtki wyszczuplające, żeby pomogły trzeba założyć w miarę szybko po porodzie. Oczywiście nie po cc. Ja nosiłam i z brzuszkiem wszystko okw miare szybko czy po jakim czasie najlepiej?
Skomentuj
-
Skomentuj