Tilapia bardzo smaczna rybka ale jakie będą u nas w tym roku hehe tylko śledzie z przepisu Gopalny
a u mamy pewnie karp - bleeee- Julka już cierpi że musi go jeść, ryba p grecku i w niej napewno bedzie mintaj, wiem że mama jakąś nowa rybe robi ale jaką nie zdradziła
u teściowej karp i panga zapewne
Familka a podawałaś przepis na swojego pstraga w migdałach gdzieś???
Majuś chyba gdzieś podawałam, ale to żaden przepis Całego pstrąga myję, obtaczam w mące (czy też w bułce tartej - jak kto woli) i na rozgrzany olej wrzucam, obsmażam z obu stron i już
Potem podprażam płatki migdałów na kropelce oleju, jak się zarumienią to posypuję nimi rybę. Na koniec dekorujemy cząstkami cytryny.
Ha, ja też właśnie robię Goplanowe śledzie dopiero co skończyłam je kroić
Skomentuj