Macie swoje ulubione miejsca urlopowe? Co w nich jest wartego zobaczenia? Wolicie wypoczywać w kraju czy zagranicą?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wasze ulubione miejsca
Collapse
X
-
-
Odp: Wasze ulubione miejsca
Szczerze mówiąc może będe mało oryginalna ale dla mnie cudnym miejscem jest solina ( tam pojechalismy wspólnie z mężem i widok zapiera dech w piersiach-tam jest to coś-polecam wszystkim zakochanym parom) oraz morze -władysławowo ( tam miał począteczek nasz syneczek:
Skomentuj
-
-
-
I w kraju i za granicąJesli chodzi o wczasy zagraniczne to polecam Hiszpanię. Piękna, cieplutko oraz można w miare niedrogo sobie zorganizować wyjazd ( przy samodzielnej organizacji oczywiście)
W kraju natomiast polecam miescowości takie jak:
Karpacz - sporo fajnych stoków i latem wiele tras spacerowych
Władysławowo - miejscowość świetnie dostosowana turystycznei na przyjecie najmłodszych, wiele atrakcji dla dzieci
Jest tam możliwość wynajęcia sobie mieszkania wakacyjnego w jednej z miejscowości w Polsce.
Skomentuj
-
Ja najbardziej ze wszystkich miejsc jakie do tej pory odwiedziłam uwielbiam Chorwację. Ten błękit morza, piękne plaże. Żadna Grecja, Hiszpania, Portugalia itd. się moim zdaniem nie umywa do Chorwacji. W tym roku jedziemy tam już 5 raz, już nawet wszystko zarezerwowaliśmy. Gdyby któraś z Was się wybierała to polecam tutaj przeglądnąć hotele w Chorwacji Zawsze jeździmy z tym biurem podróży i zawsze wracamy zadowoleni
Skomentuj
-
-
-
Hej,
ja co rok wybieram zupełnie inne miejsce w którym spędzam wakacje. Najczęściej są to morze i góry, rzadziej jeździmy za granicę. W tym roku wybraliśmy się w góry do Wisły z dwójką dzieci. To były jedne z najlepiej spędzonych wakacji nie tylko pod względem rozrywki.
Pozdrawiam
Skomentuj
Skomentuj