Drogie mamy, mam takie pytanie: czy 3latka zaciekawią bajki w formie audiobooków? Czy będzie ich słuchał? Znalazłam fajna serię audiobooków dla dzieci http://grizilla.pl/produkt/Matka-Slo...rajki-nr-65-CD Ale nie wiem czy maluch nie woli jednak bajek "wzrokowych". Wasze dzieci słuchają takich bajek z płyty CD?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Audiobooki?
Collapse
X
-
-
Odp: Audiobooki?
audiobooki mnie jakos nie zachecaja ale
Bajki-Grajki to są słuchowiska radiowe (teatrzyki) - sa to bajki z piosenkami , podzialem na glosy i bardzo czesto super wykonane
moj syn szaleje za piotrusiem panem, ja z dziecinstwa pamietam o zajacu poziomce i o dwuch takich co ukradli ksiezyc.mlody uparl sie na piotrusia pana choc i pinokia poslucha reszta puki co go nie wciaga ale sa dedykowane do różnych grup wiekowych
polecam najpierw zciagnac w formie mp3 bo nie wszystkie dzieciom pasuja(a jest ich ok 80), ja przesluchuje i wtedy dopiero kupuje jak sie podoba, bpo dzwiek lepszy a cena nie wysoka.Last edited by pieczulka; 17-08-2011, 22:01.
-
-
Napisane przez agniecha1793 Pokaż wiadomośćgdy jedziemy samochodem w dluzsza podroz zawsze wlaczam radio z audiobookiem
Skomentuj
-
-
Napisane przez agniecha1793 Pokaż wiadomośćCzasem dzialaja jako usypiaczpolecam:P
To by była dopiero jazdaaaa
Skomentuj
-
Skomentuj