Witam w te wakacje mam plan wraz z mężem spędzić całe dwa tygodnie wakacji na polskim wybrzeżu wliczając w to długie przechadzki, dlatego chciałam sobie na tą wycieczkę kupić jakieś porządniejsze klapki możecie coś polecić, w czym swobodnie by się człapało?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Porządne klapki
Collapse
X
-
-
-
Odp: Porządne klapki
Napisane przez agibee Pokaż wiadomośćha hacóż to za temat
ja często zaopatruję się w klapki z CCC
Nie narzekam na nie...i wygodne ...i tanie...i nawet całkiem ładne
Ja osobiscie nie mam :P
Ja tez ma mjedne klapki z CCC i w sumie spoko są.
Skomentuj
-
-
Napisane przez evelinek13 Pokaż wiadomośćhaha no temat klapkowaty, Aga a masz gumofilce?? Bo ostatnio to bardzo w modzie saJa osobiscie nie mam :P
Ja tez ma mjedne klapki z CCC i w sumie spoko są.Ale w modzie są te takie zwykłe czarne jak na ryby się zakłada?? Już siebie widzę w takich :P te moje chude pytki i gumofilce
No no!
Skomentuj
-
Napisane przez agibee Pokaż wiadomośćNie mam gumofilcówAle w modzie są te takie zwykłe czarne jak na ryby się zakłada?? Już siebie widzę w takich :P te moje chude pytki i gumofilce
No no!
Skomentuj
-
Napisane przez evelinek13 Pokaż wiadomośćhahah ja tez bym na miasto gumowcow nei ubrala, a tyle ludzi w nich popierdziela, bardziej juz jak bym miala to bym na pole z dziecmi wlozyla poskakac po wodzie hahah
Skomentuj
-
-
Napisane przez evelinek13 Pokaż wiadomośćhaha no temat klapkowaty, Aga a masz gumofilce?? Bo ostatnio to bardzo w modzie saJa osobiscie nie mam :P
Ja tez ma mjedne klapki z CCC i w sumie spoko są.
Skomentuj
-
Napisane przez 27otsifem Pokaż wiadomośćto ja parę razy kupiłam w ccc buty - w ttm trzy pary klapek i miałam zawsze do nich pecha - musiałam je zawsze reklamować - ja wogóle mam pecha do butów
Skomentuj
-
Napisane przez evelinek13 Pokaż wiadomośćja mam pecha do butow z daichamnna natomiast, co nei kupie czy adidasy czy klapki czy oficerki boki czy jakies na zime zasze m isie odkleja!! ale to zawsze nie mam jeszcze z daichamnna butow ktore przetrwaly pelny rok.... tylk oskarpetki z daichmanna jakos sie jeszcze trzymaja hahahanio buty to niestety maja słabe z tym sie zgodze - ja kubie buty z Kari i Ryłko
Skomentuj
-
Skomentuj