z mojej ciąży cieszy się nie tylko mąż, ale i jego mamusia...może w końcu będzie dla mnie milsza hihi
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
nasze teściowe:)
Collapse
X
-
-
ja ma super tesciowa, ale ona niestety przegina w druga strone, nie chce sie wtracac ani podpowiadac,bo sama ma zle wspomnienia po tesciowej i mamie jak miala dzieciaczki, ale do przesady sie wycofuje bo jak jest w poblizu(a mieszka 40 km od nas) to sie nawet nie odezwie ze moglaby zajsc nas odwiedzic ... bo nie chce przeszkadzac, a ja siedze jak ten kolek sama z dzieckiem i towarzystwo by mi sie przydalododam ze kuiedys nawet razem pracowalysmy i mamy wspolne kolezanki i jest git
Skomentuj
-
-
Napisane przez pieczulka Pokaż wiadomośćja ma super tesciowa, ale ona niestety przegina w druga strone, nie chce sie wtracac ani podpowiadac,bo sama ma zle wspomnienia po tesciowej i mamie jak miala dzieciaczki, ale do przesady sie wycofuje bo jak jest w poblizu(a mieszka 40 km od nas) to sie nawet nie odezwie ze moglaby zajsc nas odwiedzic ... bo nie chce przeszkadzac, a ja siedze jak ten kolek sama z dzieckiem i towarzystwo by mi sie przydalododam ze kuiedys nawet razem pracowalysmy i mamy wspolne kolezanki i jest git
Skomentuj
-
Napisane przez majajula Pokaż wiadomośćodkąd z nią nie mieszkam to może być
wcześniej koszmar
Skomentuj
-
-
-
my mieszkamy z teściami w jednym domu, tylko że my na dole a reszta rodzinki na górze.
Od początku jak zamieszkaliśmy razem teściowa oświadczyła że dzieckiem nie będzie się zajmować i rzeczywiście już ponad półtora roku tak jest, łowa dotrzymuje nawet w podbramkowych sytuacjach, jak jest nagła potrzeba załatwienia czegoś, więc liczymy z mężem na siebie, a właściwie ja bo mąż pracuje, ciężko jest czasem bo mieszkamy na prowincji
Skomentuj
-
-
Mieszkałam z teściową 3 tygodnie. Koszmar!!!
A tak poza tym jest super. Problemy się zdarzają, ale to normalka.
Chętnie się zajmuje dzieckiema teraz się nie może na drugie doczekać
Do tego zawsze kupi jakieś ubranko
Mój mąż jedynak, bo ona nie mogła mieć więcej dzieci. Dlatego ma bzika na punkcie wnusi
Skomentuj
Skomentuj