Robicie zakupy w sklepach z używaną odzieżą? Ja lubię czasem tam pobuszować. Wiadomo, że mało jest takich fajnych sklepów, gdzie są same fajne rzeczy. Ale z tego co widzę, to sporo jest też ubranek dla dzieci. Czasem są naprawdę śliczne
Ja kupiłam sobie kilka fajnych ciuszków na lato. Wszystko prawie nowe, bo wiadomo, że szmat to kupować nie będę. Mam super sukienkę na ramiączka w takie delikatne kwiaty. Strasznie ją lubię. Chodziłabym w niej na okrągło, ale już chyba nie dam rady przez tą pogodę
Ja dość często kupuję mojemu synkowi w takich slepach, czasem można znależć fajne ubranka z bohaterami z bajek, bobem budowniczym itp., firmowe w slepie kosztuje ok 100zł, a jak są w dobrym stanie to czemu nie kupić, czasem kupuję tez na allegro.
Cześć dziewczyny mi zdarza się kupować rzeczy używane są o wiele tańsze niż w sklepie a często trafiam na nowe poza tym mam swoje sprawdzone miejsca w których zawsze znajdę coś fajnego
Ja nie robię tam zakupów. Nie mam czasu ani szczęścia by wyszukać coś w moim stylu.
Ale znam osoby które nie potrafią przejść obok szmateksu i nie wstąpić. Czasami naprawdę można znaleźć naprawdę coś świetnego znanych firm. Ja na allegro też kupuję nowe ciuszki dla mojego Mateuszka. Nie ubrałabym synka w przechodzone ciuchy.
Ja byłam pare razy, ale nic nie kupiłam, jakoś nie potrafie się przełamać i kupić dziecku rzecz po kimś, wole nowe. Kupujemy mu w smyku, ponieważ są fajne ciuszki i naprawde nie drogie
Mi zdarza się coś kupić, ale najczęściej bez planów. Czyli całkiem przypadkiem wchodzę do takiego sklepu i bez specjalnego ciśnienia pogrzebię chwilę. Jak coś się trafia, to kupuję.
Myślę, że fajnie że są też i takie sklepy, w końcu czasami widać ile ludzi tam buszuje!
Kupiłam może 3 razy, ciężko trafić mi na coś ładnego a i cenią się czasem, dlatego kupuję na allegro, taniej i super ciuszki się trafiają. Sama też sprzedaję na allegro.
Ja mam 2 swoje lumpiki,gdzie można kupic tanio i ładne rzeczy.Mało tego jestem stała klijentka i dostaje jeszcze rabat a i do domu zmierzyc mogę wziąść
mama trzech synków(7,8 10lat)10latek grzeczny inaczej
Skomentuj