Świetna czy naiwna i przesłodzona?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Co sądzicie o Sadze Zmierzch?
Collapse
X
-
-
-
Odp: Co sądzicie o Sadze Zmierzch?
Mi sie podoba,ok to seria dla nastolatek wiec nie ma fragmentow o macankach a milosc to najwiekszy ideal dla ktorego warto zyc ale ksiazka jest tak napisana ze czyta sie ja jednym tchem,prosty jezyk sprawia ze tresc jest przystepna i akcja latwa do wyobrazenia.
Film za to mnie rozczarowal chociaz Edward ma hipnotyzujace spojrzenie
Skomentuj
-
-
naja kiedy poszłam do sąsiadki na "zmierzch" to oglądałam,bez większej podniety,po protu "taki sobie filmik"
dopiero kiedy przeczytałam pierwszą część zauważyłam,że ten Edek to ideał faceta,taki troskliwy, kochający. więc ponownie oglądnęłam sobie zmierzch tylko że na youtubiei wtedy zapałałam wielkim love do Pattinsona
bo gra go super,aczkolwiek książka jest dla mnie dużo bardziej fajniejsza a czyta sie ją jednym tchem...
Następnie przyszedł czas na "Księżyc w nowiu" - dziś oglądałam i nawet mi się podoba choć ksiażka lepsza,jak dotąd żadnej z części sagi nie czytałam z takim zapałem..
przeczytałam już " zaćmienie" i doczekać się nie mogę kiedy będzie leciał w kinach.. znowu zobaczę jakie momenty z książki nie pojawiły się w filmie..
a co jacoba- bardziej podoba mi się w krótkich włosach, w sumie to wilczkiem bym też nie pogardziłaFROCH
Skomentuj
-
-
ale wiesz co? w książce Rosalie jest opisana jako taka piekność w w filmie nic specjalnoego....mogli dać jakąś ładniejszą aktorkę,natomiast Pattinson jak nic pasuje mi do roli wampira,Taylor do wilkołaka
a w filmie to śmiać mi się chce z jaspera- taki wiecznie przestaszony- jakby go co gryzło
mam 4 część bo kupiłam cały komplet książek,ale na razie nie chce czytać,bo zanim nakręcą "przed świtem" to zdążę zapomnieć co w niej było...FROCH
Skomentuj
-
-
a oglądałaś "księżyc w nowiu"?? możesz sobie obejrzeć na necie na online.
podobno " zaćmienie" będzie w czerwcu w kinach,ale teraz nie wiem czy u nas w Pl czy w Usa..
choc kurcze ta bella to wiecznie z otwartymi ustami jest na filmie i smieszy mnie kiedy się cąłują to takie odgłosy dyszenia jakby nie wiadomo,co robili..
hehe wiem,że chca pokazać grę uczuć,podniecenia itd, no ale bez przesady
a "zmierzch" możesz na youtube oglądnąć w cześciachFROCH
Skomentuj
-
zmierzch widzialam, ja tam jestem zdania ze ksiazka zawsze lepsza od filmuchociaz pewnie niektore filmy rownie dobre jak ksiazki np uwielbiam "stowarzyszenie umarlych poetów" na podstawie filmu powstala ksiazka i jakos w tym wypadku nie wiem czy ksiazka lepsza od filmu
Skomentuj
Skomentuj