Odp: Co na śniadanie?
Kremowy jogurt naturalny z odrobiną konfitury + musli.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Co na śniadanie?
Collapse
X
-
-
Mnie dziś naszła ochota na szakszukę. Ale zrobię ją sobie dopiero już na śniadanie, będzie sobota na wypasie.
Leave a comment:
-
Płatki owsiane, chlebek bananowy, jajko gotowane, jakieś kiełbaski, kaszka, pancakes.
Leave a comment:
-
A lubicie wytrawne placuszki? Ja takie wprost uwielbiam! Często je robię!
Leave a comment:
-
-
U nas śniadania są bardzo różnorodne. Najczęściej jest to owsianka, z owocami czy na słono. Czasami jednak lubie urozmaicić i serwuję kanapeczki, albo robię naleśniki ( nalesniki głównie na weekend, kiedy mam na to więcej czasu).
Jeśli jecie dużo kanapek, polecam zastanowić się nad kupieniem maszyny do pieczenia chleba. Upieczenie własnego chleba w piekarniku proste nie jest, zdecydowanie łatwiej jest upiec chleb w maszynie:
xxxxx
Taki wypiekacz nie jest jakiś bardzo drogi a przynajmniej będziecie mieli pewność, że jecie chleb dobrej jakości ( nie to co ta wata ze sklepu).
Leave a comment:
-
Też lubimy owsianki, robię zalewaną często, dodaję do płatków jogurt naturalny, rano dodaję miód, bakalie, jakieś owoce, do tego sok, często piję pomidorowy tymbark, fajnie smakuje.
Leave a comment:
-
Ja przygotowuje sobie do pracy kanapki z warzywami, żeby mój maluszek był odżywiony prawidłowo ze wszystkimi wartościami odżywczymi jakie potrzebuje.
Uwielbiam pomidory, ale ze względy na to ze szybko sie wysuszają to swoje kanapki pakuje za pomocą pakowarki próżniowejdzięki czemu mam je świeże i wciąż mięciutkie, a własnie ten pomidor jest wciąż mokry ;D
Leave a comment:
-
-
Też lubię owsianki. Tylko mam ten problem, że nie sycą mnie na długo.
Leave a comment:
-
A może spróbuj sama robić jogurt? To wbrew pozorom nie jest takie trudne.
Leave a comment:
-
-
Naleśniki jaglane, albo owsianka !mistrzostwo
Leave a comment:
-
-
I jak? Są smaczne? Ja to w sumie lubię gotować, dlatego sama wszystko przygotowuję.
Leave a comment:
-
U mnie ostatnio na śniadanie są kanapki. Ale dlatego, że mam problemy z gazem.
Leave a comment:
Leave a comment: