Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

toffi z mleka

Collapse
X
 
  • Filter
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

    toffi z mleka

    mam puszkę mleka ale wątpliowsci
    mam gotowac 3 h....ale czy puszka ma byc zamknieta czy zrobic otworek zeby nie wybuchła....
    i czy moze macie Mamusie jakies inne sposob?
    ja osobiscie moje sie wybuchu i wole popytac o rade
    z góry dziękuję :*:*
    ARCYDZIEŁEM BOGA JEST SERCE MATKI
  •    
       

    #2
    gotujesz całe, nieotwarte,bez dziurek. Puszka ma być całkowicie zanurzona
    w wodzie. Gotujesz na wolnym ogniu przez 3 godziny.
    Goplana ostatnio gotowała 2 h i też wyszedł pyszny karmelek.
    Julek: 10/3/2008

    Skomentuj


      #3
      dzięuję:*
      ARCYDZIEŁEM BOGA JEST SERCE MATKI

      Skomentuj


        #4
        ajć ...dziękuję... hihi
        ARCYDZIEŁEM BOGA JEST SERCE MATKI

        Skomentuj


          #5
          Odp: toffi z mleka

          Muszę wypróbować przepis i zrobić takie toffi z mleka. Nasza rodzina lubi czasami połasuchować i poznać nowości.

          Skomentuj


            #6
            Odp: toffi z mleka

            Gotowałam tak parę razy, ale powiem Wam, że w sumie to bezsensu i teraz jak już to kupuję gotowe. 3h to strasznie długo, a jak zapomnę to potem wszystko mi się opóźnia.

            Skomentuj


              #7
              Odp: toffi z mleka

              Toffi to pychota. Idealne do deserów, podobnie zresztą jak karmel (na który przepis można z kolei znaleźć tutaj: http://maxmag.pl/jak-zrobic-karmel-do-ciasta ), a w sumie to sama nie wiem, co lepsze.

              Skomentuj

                     
              Working...
              X