Odp: Tłusty czwartek
Ja zjem, ale maksymalnie jednego. Jakoś nie przepadam za pączkami, jeśli juz to koniecznie z dziką różą. Inne mi nie smakują.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Tłusty czwartek
Collapse
X
-
-
U nas babcia zawsze smażyła chrusty oraz pączki i powiem, ze chrusty były rewelacyjne. Pączki wychodziły takie sobie.
Leave a comment:
-
Smacznego pączka Wam życzę
ja zaczęłam wczoraj, u teściów zjedliśmy po jednym (skromnie) dziś zjadłam na razie jednego, ciekawe na ilu się skończy
Leave a comment:
-
ja zjadłam już 2 pączki i kilka faworkówciekawe ile będzie do końca dnia
Leave a comment:
-
-
Ja kupuję pączki i nie znam umiaru w ich jedzeniu, uwielbiam takie z lukrem
W zeszłym roku zjadłam 4 u siebie, 2 u mamy i 1 w stajni
Leave a comment:
-
ja nie jestem dobra w te klocki, nie robiłam jeszcze pączków, ale gotowe lubię z dżemem. konfiturami lub z dziką różąjuż nie mogę się doczekać czwartku hahaha
Leave a comment:
-
kupujecie pączki czy same robicie?
Z jakim nadzieniem najlepsze?
ja lubię z bitą śmietaną
Leave a comment:
-
-
ja bardzo lubię pączki i w tłusty czwartek jem je również z faworkami, mogę zjeść max 2 ale najbardziej uwielbiam gorące, takie jakie są np w Międzyzdrojachmniam, pychotka...
Leave a comment:
-
ja potrafię nawet z 5 zjeść, ale pączki jadam w sumie tylko w tłusty czwartek i raz w roku można poszaleć. a jak robię pączki samodzielnie, zawsze wychodzą takie mini, to nawet nie liczę ile wsunę
Leave a comment:
-
W fr w tlusty czwartek jada sie ...nalesniki a tych moge zjesc duuuzo zwlaszcza z nutella
Leave a comment:
-
-
Ja zjadam max jednego bllleeeewole faworki
Leave a comment:
-
Tłusty czwartek
Czy zgodnie z tradycją w tłusty czwartek objadacie się pączkami? Jaki jest Wasz "pączkowy" rekord?
Ja zjadam max 3czy to dużo?
Leave a comment:
-
-
A piekę
Płaty śledziowe moczę w mące i na patelnie stamtąd do miski , przekładam je krążkami cebuli.Między czasie gotuję wodę z octem i zielem angielskim.
Jak chcesz pełny przepis to napisze Ci jutro ok?Bo z pamieci nie znam
Leave a comment:
Leave a comment: