rybę smazymy opanierowaną i kroimy w drobną kastkę
ananasy kroimy w trójkąciki
cebule w talarki i dusimy do miękkości
sok z ananasów zagotowujemy dorzucamy cebulę podduszoną i ketchup
do tego dorzucamy pokrojone ananasy i chwile podgotujemy i mieszamy z rybą
tak robię co roku
niby smaczne i szybkie ale zrobiłaby cos innego w tym roku
podzielcie sie swoimi sekretami
karp nadziewany pieczarkami w smietanie jak ktos chce przepis to go podam, ale musze najpierw mame scignac. ale ogolnie pieczarki,cebulka bulka do brzucha ,zaszyc, piec a na koniec zalac smietana i gotowe
Ja przygotuje jak zwykle rybe po grecku bo wszyscy ja lubia , karpia smazonego, salatke z tunczyka no i sledzie na 3 sposoby . Jak macie jakies ciekawe przepisy to dzielcie sie nimi to moze jeszcze cos zrobie
Skomentuj