
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
ryba na wigilijny stół
Collapse
X
-
goplanaryby poszly w dwa dni,mi tez bardzo smakowaly oraz tesciowej wiec na swieta je robie
-
-
Solone to nie to samo ale sprobuj. Wez je porzadnie wymocz bo zepsuja smak.
Leave a comment:
-
Goplana czy zamiast tych zielonych sledzi mozna uzyc do tego przepisu solonych filetowprzepis wydaje sie ciekawy ,ale nie mam mozliwosci kupna zielonych sledzi
Leave a comment:
-
-
tak myslalammoj jak przyjdzie to sprobuje ciekawe czy beda mu smakowac bo ja z ryb to tylko makrele jem
Leave a comment:
-
Ja przed przygotowniem przegladam filety i wyjmuje osci ktore znajde, zazwyczaj jest ich niewiele.Reszta pod wplywem octu zmieknie
Leave a comment:
-
-
One sie juz nie zmienia, nie wiem czego oczekujesz po sformulowaniu "obtoczone zalewa"?.One jak tylko sie ochlodza sa gotowe do jedzenia choc lepsze sa po nocce w lodowce
Leave a comment:
-
zrobilam dzisiaj,wygladaj na dobre,na razie nie sa obtoczone zalewa ale moze przez noc sie zrobia
Leave a comment:
-
-
Mam nadzieje ze posmakuja bo mnie zlinczujecie
Jak jutro kupie sledzie to tez zrobie
Leave a comment:
-
-
Aha czyli one będą tylko tak jakby muśnięte tą zalewą, tak ?
Ok to zrobię takie.
Leave a comment:
-
Ewidentnie sa octowe z delikatna nutka slodyczy chyba glownie z ketchupu.
Co do plynu to one nie beda w nim plywac-nie bedzie to wygladalo jak sledzie opiekane w zalewie octowej takie ze sloikaktore zreszta uwielbiam.
Leave a comment:
Leave a comment: