Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ryba na wigilijny stół

Collapse
X
 
  • Filter
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

  • patiew
    replied
    goplanaryby poszly w dwa dni,mi tez bardzo smakowaly oraz tesciowej wiec na swieta je robie

    Leave a comment:

  •    
       

  • Goplana
    replied
    Solone to nie to samo ale sprobuj. Wez je porzadnie wymocz bo zepsuja smak.

    Leave a comment:


  • iwona_be
    replied
    Goplana czy zamiast tych zielonych sledzi mozna uzyc do tego przepisu solonych filetow przepis wydaje sie ciekawy ,ale nie mam mozliwosci kupna zielonych sledzi

    Leave a comment:


  • colleen
    replied
    OOOo Patiew nooo to super
    Ja robię na święta więc też zdam relację

    Leave a comment:


  • patiew
    replied
    mojemu bardzo smakuje rybka,dziekuje za przepis goplana

    Leave a comment:


  • patiew
    replied
    tak myslalam moj jak przyjdzie to sprobuje ciekawe czy beda mu smakowac bo ja z ryb to tylko makrele jem

    Leave a comment:


  • Goplana
    replied
    Ja przed przygotowniem przegladam filety i wyjmuje osci ktore znajde, zazwyczaj jest ich niewiele.Reszta pod wplywem octu zmieknie

    Leave a comment:

  •    
       

  • patiew
    replied
    a tte osci to zmiekna??

    Leave a comment:


  • Goplana
    replied
    One sie juz nie zmienia, nie wiem czego oczekujesz po sformulowaniu "obtoczone zalewa"?.One jak tylko sie ochlodza sa gotowe do jedzenia choc lepsze sa po nocce w lodowce

    Leave a comment:


  • patiew
    replied
    zrobilam dzisiaj,wygladaj na dobre,na razie nie sa obtoczone zalewa ale moze przez noc sie zrobia

    Leave a comment:

  •    
       

  • Goplana
    replied
    Mam nadzieje ze posmakuja bo mnie zlinczujecie
    Jak jutro kupie sledzie to tez zrobie

    Leave a comment:


  • patiew
    replied
    dzisiaj robie te sledzie goplanajutro napisze ja wysly

    Leave a comment:


  • Goplana
    replied
    Mozna tak powiedziec
    Daj znac jak wyszly

    Leave a comment:


  • colleen
    replied
    Aha czyli one będą tylko tak jakby muśnięte tą zalewą, tak ?
    Ok to zrobię takie.

    Leave a comment:


  • Goplana
    replied
    Ewidentnie sa octowe z delikatna nutka slodyczy chyba glownie z ketchupu.
    Co do plynu to one nie beda w nim plywac-nie bedzie to wygladalo jak sledzie opiekane w zalewie octowej takie ze sloika ktore zreszta uwielbiam.

    Leave a comment:

       
Working...
X