nie przepadam za krewetkami, ale moja rodzina lubi sushi z wędzonym łososiem, byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam fajego łososia w carrefour, dzięki apce miałam 20% taniej bo to był produkt z linii jakość z natury
Trzeba też zwracać uwagę, na jakim sprzęcie przygotowuje się te posiłki. Patelnie stare są często niebezpieczne. Polecam na przykład zajrzeć do sklepu xxxxx, kiedy zorientujesz się, że i Twoja kuchnia wymaga remanentu.
Last edited by disne; 28-09-2020, 20:55.
Powód: link
Szczerze przyznam, że sam czytam etykietki o zawartości produktów, natomiast ciężko jest ogarniać wszystko od strony kuchni.
Mam na myśli nieustanne "uważanie" na zakupach, stanie w kolejkach, kupno tego jedzenia, późniejszy przygotowanie go...
Schodzi z tym cała masa czasu dlatego zdecydowałem się na catering dietetyczny, który wbrew pozorom nie jest drogi i ceny wychodzą mega porównywalnie do zwykłych zakupów.
Last edited by gagatka; 22-01-2021, 14:30.
Powód: link
jak tylko mam czas to gotuję, robię obiad na 2 dni a jak nie mam czasu to zdarza mi się po gotowe jedzenie sięgać. W zamrażarce mam zawsze paczkę czy dwie jakiegoś jedzenia. Fajne dania ma Frosta, dzisiaj robiłam kurczaka po azjatycku z makaronem, robi się w niecałe 10 minut i jest bardzo smaczne, 2 osoby się moga najeść
Skomentuj