Witam,
w maju zostane mamusia mojego pierwszego maluszka, i jak narazie nie planujemy z mezem nastepnego
Zastanawialam sie nad metodami antykoncepji po ciazy... Planuje karmic mala piersia wiec nie chce probowac brac tabletek... I tak nie jestem do nich przekonana, kilka lat temu probowalam brac rozne tabletki ale bardzo zle to znosilam. Prawie wszystkie skutki uboczne mnie dotyczyly
TYCIE TYCIE TYCIE..... zle samopoczucie, zmiany nastrojow, depresje, nawet mi sie wymiotowac po nich chcialo... Dlatego powiedzialam tabletka stanowcze NIE. Ostatnio duzo czytalam o Mirenie, wkladka dziala miejscowo, ma niewielka ilosc chormonow. Ale ja i tak nie jestem do niej przekonana. Moja tolerancja na dodatkowe chormony w organizmie jest rowna zeru... Jednak jest wiele plusow, mozna ja zalozyc juz 6 tyg po porodzie, mozna karmic piersia, dziala przez 5 lat, wiecej info mozna znalezc na stronie mireny w internecie. Mam pytanie czy ktoras z Was uzywa badz uzywala Mireny, czy slyszalyscie od kogos o skutkach ubocznych itp??
doradzcie jaka antykoncepcja po ciazy dla osoby takiej jak ja jest najlepsza...Naprawde nie chce sie juz meczyc tak jak po tych tabletkach, zadne depresje nie wchodza w gre -najwazniejsza bedzie dzidzia po porodzie!
w maju zostane mamusia mojego pierwszego maluszka, i jak narazie nie planujemy z mezem nastepnego

doradzcie jaka antykoncepcja po ciazy dla osoby takiej jak ja jest najlepsza...Naprawde nie chce sie juz meczyc tak jak po tych tabletkach, zadne depresje nie wchodza w gre -najwazniejsza bedzie dzidzia po porodzie!