witamOstatnio jak robiłam z mężem bara-bara,zdarzyło mi się coś bardzo śmiesznego ale zarazem żenującego...a mianowicie w trakcie stosunku zaczęłam bardzo głośno pierdzieć...ale pochwąWam też to się kiedyś zdarzyło?
A ja jako facet powiem Wam że to raczej normalne ale żeby się nie stresować trzeba mieć poczucie humoru. i tak zależy od pozycji i od kobiety bo w różnych się zdarzało
MI TEŻ SIĘ TO ZDARZA! Myślałam, że jestem w tym osamotniona!
Jak pierwszy raz mi się to zdarzyło to tak się śmiałam, że o dalszym seksie nie było mowy . Mój m zresztą też się śmiał , ale bardziej ze mnie niż z tych "bąków". Najczęściej zdarza mi się to w pozycji od tyłu i z uniesionymi nogami ^^.
Mi też się zdarza i wcale nie rzadko. To normalne, kiedy powietrze zostanie przez członek wepchnięte do pochwy, w końcu musi znaleźć sobie jakieś ujście i pierdzi
Wiadomo jedne pozycje bardziej sprzyjają takiemu pompowaniu inne nie.
no jasne ze normalne a szczegolnie w niwktorych pozycjach za pierwszym razem jakos dziwnie?, nie wiem glupio? , smiesznie? a teraz kto tam na to zwraca uwage
a my z m nadal sie z tego smiejemy... a on czasem specjalnie robi tak zebym "pierdzila"
dokladnie, to jest powietrze, które zostało wepchnięte przez czlonek do pochwy... dla porownania, jak czlowiek nalyka sie powietrza to albo dostanie czkawki albo zacznie bekac... to powietrze musi znalezc gdzies ujscie... a ze akurat w taki sposob wychodzi... peszek
ELENA ZUZANNA ur.12.09.2008r godz. 07:00 mierzyła 56cm ważyła 3660g
IGOR SEBASTIAN ur.16.06.2010r godz. 06:10 mierzył 59cm ważył 4350g
Skomentuj