hehee fajny wątek fakt moj mąż czasem cos tam powie w stylu idz sobie lepiej do kolezanki na kawe ale z drugiej strony się cieszy ze ma świety spokoj i ze mu nie marudze
he, he, ja wielokrotnie pytalam mojego partnera, czy np. potrzebuje kompa, albo czy mam przestac przegladac forum itd., on na to :ze sie cieszy, ze moge sobie popisac i wreszcie znalazlam cos dla siebie. tylko tak czasami patrzy na mnie ze smutna minka, nie wiem co co muchodzi, moze wolalby zebym sie nim zajela
moj czasem tylko marudzi ze Go zaniedbuje... ale to tak tylko na pokaz, bo sam wtedy z reguly gra w menadzera na kompie, i jak nie siedze przy forum to tez gra wiec to i tak nic nie zmienia
ale oboje staramy sie niezaniedbywac stosunkow miedzy nami
mój mąż nie czyta tego co pisze.czasami spojrzy
mowi,że jestem uzależniona, bo tylko jak zasiadam przed kompem to wchodze tutaj.
mówi że nie mogę sie doczekać żeby wejść na mamacafe i cieszy się że coś mnie interesuje.
Mój mąż skomentował to tak: LEPIEJ BYS COŚ ZROBIŁA POŻYTECZNEGO DLA MNIE.ZRÓB MI KANAPKI A NIE SIEDŻ TUTAJ ALBO SOBIE ZAGRAJ W FIFE. czy jakoś tak juz dokładnie nie pamiętam
moj sie keidys smial ze sie uzaleznilam od forum hihi
ale teraz nic nie mowi cieszy sie choc czasem by chcial pograc w pilke ja siedze hi
choc teraz mala coraz mniej mi daje pisac hi
HEj moj mąż ma swoje forum hehe ale o tematyce tuningowej :P wiec w sumie nic nie mowi , bardzije sie czasem smieje co tam moge pisać ja na naszym forum ;-) a ja sie smieje co on na swoim pisze
Moj to wogole nie wiedzial o co chodzi,bo jest anglikiem i ani slowa po polsku ale jak spotrzegl,ze prawie codziennie ta sama stronke odwiedzam wiec zapytal sie co to jest i dlaczego tak czesto tu siedzie hehe myslal,ze to forum dla jakis samotnych ludzi i bal sie,ze nawiazuje nowe znajomosci i niedajboze mu jeszcze uciekne z jakims panem z internetu Nawet na gadu gadu jak rozmawiam to przychodzi i sie patrzy z kim tam pisze choc poczytac sobie nie poczyta hehe.Teraz jak juz wie,ze to storna dla przyszlych i obecnych mam nie mowi juz nic
Skomentuj