świeża czy sztuczna...duża czy mała...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
jaka choinka??
Collapse
X
-
-
mysmy chcieli doniczkowa taka 1-1,5 nie wieksza(male mieszkanko) ale chyba kupimy cieta bo i tak nas prawie w swieta w domu nie bedzie.
a mala dlatego tez zeby stala na stoliku tak zeby Gabrys niedosiegna
tylko mam skrzywionego tescia i zareagowal tak jakby ta zywa choinka miala gabrysia polknacale wogole dziwny z niego facet
Skomentuj
-
-
u nas też żywa, w tym roku może góra 1,5 metra bo ma stać na komodzie żeby Szymek nie dosięgnął
w domu rodzinnym też zawsze miałam sztuczna i dlatego biorę żywą
pieknie pachnie i bez porównania w ogóle
i dużo bombek bo mój tato pracuje w zakładzie produkującym bombkiŻyj tak by innym zrobiło się nudno gdy umrzesz!
Skomentuj
-
-
Napisane przez shannon Pokaż wiadomośćw moim rodzinnym domu cale moje zycie byla ta sama choinka sztuczna i wygladala jak miotla.okropna byla.teraz gdy jestem juz na swoim choinka jest zywa a ozdoby robione recznie(poza lampkami)
OLIWIER 16.12.2008
Skomentuj
-
Basia101
-
-
-
U mnie tez zywa choinka pod sam sufit.Bombki bordowe i srebrne.Na szczescie moj synek nie ciagnie za choinke,moze dlatego,ze pomagal ja ubierac.To juz drugie swieta Maxia.W zeszlym roku mial miesiac jak bylo Boze Narodzenia i tez byla zywa choinka.Jedyny minus zywej choinki to igly na podlodze,ale raz w roku mozna to przezyc
Skomentuj
Skomentuj