|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Sprzedam / kupię / oddam Miejsce na nasze prywatne ogłoszenia. |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Drabinki gimnastyczne MALPISZON.PL
- posiada certyfikat Unii Europejskiej, atest TÜV Nord - testowana fabrycznie obciążeniem 200kg - trwałe materiały: metalowa konstrukcja + proszkowa farba - ogumione antypoślizgowe szczeble z masującymi wypustkami - mocowania do ściany montowane na dowolnej wysokości - rozmaite akcesoria gimnastyczne dla dzieci w zestawie - estetyczny wygląd, dopracowana w szczegółach konstrukcja ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Takie drabinki pewnie są nie lada atrakcją dla dziecka, zwłaszcza kiedy jest ono bardzo ruchliwe. Poki co ja kupiłam hustawkę na http://www.bielszczak.pl.
|
|
|||
|
|||
![]() Z tego, co kojarzę to np. BenchK ma w swojej ofercie drabinki wielofunkcyjne dla całej rodziny. I to tez może być fajna sprawa, bo mogą z niej korzystać nie tylko dzieci, ale i my. A jak wiadomo sport to zdrowie.
|