|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Promocje i okazje Sprawdź, gdzie jest najtaniej. |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() Wlaśnie szykuję się na spory remont. Tak sobie pomyslałam czy by nie zrezygnować z paneli oraz położyć w całym domu płytki. Jak się na to zapatrujecie?
|
|
||||
|
||||
![]() Oj nie wiem czy zdecydowałabym sie na płytki w całym mieszkaniu. W łazience i kuchni jak najbardziej ponieważ w tych pomieszczeniach sprawdza się to dobrze. Jednak salon i sypialnia o wiele lepiej wyglądaja w drewnie. Drewno na podłodze sprawi,ze będzie bardziej przytulnie.
Polecam deski podłogowe: https://www.ddd.com.pl/kategoria/pod...niane_2_1.html Wiele z nich jest niewiele droższych od paneli. A wyglądaja o wiele lepiej: ![]() |
|
|||
|
|||
![]() My postawiliśmy na firmę z Krakowa http://malhaus.pl/ ze względu na duże doświadczenie i świetne realizacje. Wszystko wykonali tak jak trzeba i w terminie. Pełna oferta firmy na stronie internetowej.
|
|
|||
|
|||
![]() Szczerze mówiąc, jeśli chodzi o drewno to zdecydowanie będzie lepsze od płytek, ale jeśli mowa o zwykłych panelach to płytki mogą wyglądać o wiele lepiej. Tym bardziej, że istnieją płytki imitujące swoim wyglądem drewno. Warto się tym zainteresować.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ja jestem zwolenniczką płytek, ponieważ wydaje mi się, a nawet jestem pewna, że są one bardziej trwałe i wytrzymałe i że łatwiej jest je utrzymać w czystości. Są takie płytki ceramiczne, na przykład z oferty LEA Ceramiche na stronie https://www.domlazienkaplytki.pl/oferta/lea/, które są doskonałą imitacją podłogi drewnianej. Jeśli więc zależy Wam na wygodzie i jednocześnie walorach estetycznych, to takie rozwiązanie będzie według mnie najkorzystniejsze
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ciekawy pomysł. Na pewno będzie Ci dużo łatwiej utrzymać czystość.
|
|
|||
|
|||
![]() Pamiętajcie tylko, że płytki są dużo chłodniejsze, więc np w salonie dobrze byłoby założyć pod nie takie folie grzewcze. Cena czegoś takiego nie jest duża, więc myślę, że się opłaca
![]() |